Arrora Salwa Seorang Janda - Gosip Artis

Betul Ke Arrora Salwa Seksi Hot Seorang Janda - Gosip Artis?

Penyanyi baru popular, Arrora Salwa menafikan khabar angin yang mengatakan dirinya pernah berkahwin dan kini berstatus janda. Arrora Salwa juga menafikan lagu popularnya yang berjudul Ahmad itu tidak mempunyai sebarang kaitan dengan kehidupan masa lalunya. Saya tidak pernah berkahwin terutamanya dengan VIP seperti yang khabarkan, saya tidak tahu bagaimana berita itu tersebar.

Lagu Ahmad tersebut yang dikatakan mempunyai kena mengena dengan lelaki dalam hidup saya juga sebenarnya hanyalah sekadar nyanyian sahaja. Arrora Salwa menjelaskan dakwaan dan khabar angin mengatakan dirinya merahsiakan status sebagai seorang janda. Gosip tersebut turut mengatakan bahawa dia pernah mendirikan rumah tangga dengan seorang VIP ketika bekerja sebagai anggota polis.

Gambar Arrora Salwa Seksi Hot Cun Lagu Ahmad
 Gambar Arrora Salwa Seksi Hot

Walaubagaimanapun, jelas Arrora Salwa yang pernah menjawat jawatan sebagai Lans koperal dalam Polis Diraja Malaysia (PDRM) ini, dia lebih suka mendiamkan diri dari terus melatah. Sebenarnya saya tidak mahu beri sebarang respons tentang gosip itu, biarlah orang mahu cakap apa sahaja sebab saya bukan jenis yang suka melenting dan besarkan cerita. Ketika ditanya tentang keputusannya meninggalkan kerjaya dalam bidang kepolisan, Arrora Salwa berkata dia tekad bagi mencari kepuasan dalam kerjayanya.

Saya menjadi polis lebih 7 tahun kerana ia adalah permintaan daripada keluarga, manakala saya tidak dapat kepuasan seperti yang saya inginkan. Kemudian saya tekad untuk berada dalam bidang ini, bagi saya kita akan dapat apa yang kita mahukan jika kita tahu matlamat sebenar kita berada di sini," ujarnya yang kini sedang berjinak-jinak dalam bidang lakonan televisyen. -Mstar.

Tengok Video Arrora Salwa Seksi Cun Nyanyi Lagu Ahmad Bersama Lirik.

Kata mohdrohaizad.com - Penulis tengok penyanyi Arrora Salwa yang seksi hot cun ini macam ala janda meletup pun ada. Namun, Arrora Salwa telah menafikan yang dia bukan seorang janda. Hah, kira Arrora Salwa masih anak daralah ya? Ada yang nak ngorat si Arrora Salwa?

Ulasan