Drama Supermak - Superwoman Versi Malaysia

Drama Supermak - Superwomana Versi Malaysia! Ibu Seksi Suka Aksi Nasha Aziz Yang Mesti Best Wajib Tonton!
 
Drama bersiri Juvana yang berjaya memecahkan rekod penonton tertinggi 4.2 juta bakal digantikan dengan drama pertarungan berjudul Supermak bermula pada Rabu (semalam) pukul 9 malam di TV3. Menurut pengarahnya Prem Anand Pallai, dia yakin drama tersebut mempunyai kelebihan tersendiri yang mampu menarik penonton untuk terus menonton slot aksi.

Saya tidak tertekan dengan rating Juvana kerana bagi saya drama Supermak ini mempunyai kelebihan tersendiri untuk menarik perhatian penonton. Drama ini mempunyai nilai kekeluargaan di samping aksi seorang ibu yang cekap menguruskan hal rumah tangga dan masalah jenayah. Saya yakin drama ini akan mempunyai pengikut terutamanya seisi keluarga," ujarnya ketika ditemui di sidang media drama Supermak, di sini, Rabu.

 Gambar Nasha Aziz Seksi Hot Supermak

Dari segi pemilihan pelakon, Prem mengakui Nasha Aziz dan Zul Yahya adalah calon yang paling tepat memegang kedua-dua watak tersebut. Nasha Aziz mempunyai perwatakan dan bentuk badan seorang adiwira terutamanya apabila dia mengenakan sut yang direka khas untuk watak Supermak itu.

Manakala Zul Yahya (Watak jahat dalam Supermak) juga adalah pelakon yang sememangnya mengetahui watak yang akan dilakonkan dan dia mempunyai karakter tersendiri yang boleh membawakan watak antagonis tersebut. Selain itu, menurut Prem kekuatan drama ini adalah pada jalan cerita yang asli dan dekat di hati penonton berbanding cerita adiwira lain. Cerita ini tidak sama dengan cerita lain seperti Superwoman atau Catwoman, cerita ini lebih dekat dengan kehidupan seorang suri rumah dalam menguruskan hal rumah tangganya, namun dia mempunyai keistimewaan tersendiri,

Drama terbitan Filmscape ini mengisahkan tentang seorang suri rumah yang bernama Amy lakonan Nasha Aziz yang mempunyai kekuatan dan kuasa istimewa. Walaubagaimanapun, kekuasaan tersebut terpaksa disorokkan daripada suaminya yang bertugas sebagai anggota polis. Pelbagai aksi menarik yang bakal dipaparkan dalam drama 13 episod ini. -Mstar.


mohdrohaizad.com - Nasha Aziz yang terkenal dengan aksi manja seksi cunnya memang best memegang watak sebagai Supermak. Watak jahat Zul Yahya juga mengabungkan aksi komedi ganasnya sebagai karekter antagonis. Apa lagi? Jangan lupa saksikan Supermak setiap hari Rabu okay?

Ulasan