Gambar Lucah Siti Saleha Seksi Minta Maaf Di Twitter & Facebook?

Betul Ke Gambar Lucah Siti Saleha Seksi Tersebar Lalu Minta Maaf Di Twitter & Facebook?

Semalam gambar-gambar Siti Saleha yang seksi masa lampau iaitu 2 tahun yang lalu tersebar di internet. Siti Saleha turut menafikannya gambar-gambar tersebut adalah lucah sehingga nampakk buah dada dan pakaian yang menjolok mata. Adakah Siti Saleha minum arak pada masa dulu? Gambar-gambar Siti Saleha yang bersosial sakan itu dikatakan bersama dengan keluarga Siti Saleha di United Kingdom. Wah, sampai berpeluk sakan dengan ala-ala kekasih tu macam mana? Betul ke mereka keluarga Siti Saleha? Yalah, Siti Saleha kan campuran kacukan Inggeris.

Gambar Siti Saleha Seksi Cun Minta Maaf Di Facebook Twitter
Gambar Siti Saleha Minta Maaf Di Facebooknya

Thank you for understanding. You guys are the best. Those pictures were taken 2 years back, I have learned from my mistakes. Sayang korang, good night kata Siti Saleha di laman sosial facebooknya.

Tengok Video Siti Saleha Seksi Cun Dalam Iklan-Iklannya Di TV.


Klik Sini - Buku Hanya Bogel Menuju Tuhan Karya Zahiril Adzim Mengundang Isu Kontroversi?

Penulis mohdrohaizad.com berharap lseepas ini Siti Saleha akan lebih berhati-hatilah, orang ramai dan peminat kena jaga juga hati mereka kan? Tindakan Siti Saleha yang cepat-cepat meminta maaf di twitter dan facebooknya merupakan langkah yang bijak untuk meredakan persoalan yang timbul dikalangan peminat-peminat setianya. Diharap Siti Saleha bersabar dan mengambil isu kontroversi gambar-gambar seksi ala lucahnya itu sebagai satu pengajaran yang bermakna dalam hidup iaitu SITI SALEHA PUBLIC FIGURE MALAYSIA!

Ulasan