Hadiah Seluar Dalam & Coli Bra Corak Harimau

Kecoh Seluar Dalam dan Coli Bra Corak Harimau Sebagai Hadiah Untuk Ketua Menteri Penang

Pusat Khidmat Kaunter Jabatan-jabatan kerajaan di Kompleks Tun Abdul Razak (Komtar) di sini hari ini kecoh apabila seorang peniaga barangan kulit cuba menaiki lif untuk ke pejabat Ketua Menteri dengan membawa dua pasang pakaian dalam untuk diberikan kepada Ketua Menteri Pulau Pinang, Lim Guan Eng dan Setiausaha Politiknya, Ng Wei Aik. Peniaga yang dikenali sebagai Mohamed Ghani Abd Jiman Ghani, 42 tahun, yang juga Pengerusi Pertubuhan Suara Anak-Anak Malaysia, membuka bungkusan plastik yang mengandungi dua pasang seluar dalam dan coli bercorak harimau ketika ditahan oleh pengawal keselamatan di hadapan pintu masuk lif. Beliau berkata, pakaian dalam itu adalah sebagai hadiah kepada kerajaan negeri yang didakwanya tidak berlaku adil, tidak telus kepada rakyat dan telah menindas beliau kerana tidak memberikannya semula tapak niaga di tingkat tiga Komtar.

Gambar Hadiah Seluar Dalam & Coli Bra Corak Harimau
Gambar Contoh Hadiah Seluar Dalam & Coli Bra Corak Harimau

Pakaian dalam yang bercorak harimau itu sesuai untuk diberikan kepada mereka berdua yang dilabelkan sebagai tarzan kerana kerajaan negeri ini adalah pembohong dan menipu rakyat,” katanya kepada pemberita di sini hari ini. Mohamed Ghani berkata, gerainya yang didapati hilang itu juga hingga kini masih tidak dikembalikan Perbadanan Pembangunan Pulau Pinang (PDC) setelah beliau enggan beredar untuk pelaksanaan kerja-kerja penambahbaikan kompleks itu Mac lepas. Beliau berkata, tindakan kerajaan negeri merampas gerai miliknya itu mengakibatkan beliau kerugian RM50,000. Pakaian dalam itu akhirnya digantung di hadapan pintu masuk utama pentadbiran kerajaan negeri setelah pengawal keselamatan tidak membenarkan beliau menaiki lif. -Bernama.

mohdrohaizad.com - Macam-macam ragam orang untuk menarik perhatian masyarakat. Kes hadiah seluar dalam dan coli bra bercorak harimau sememangnya menarik dan unik kerana ketua menteri penang seperti TARZAN. Penulis nak tergelak pun ada, geleng kepala.. Jangan bubuh gambar Harimau Malaya dekat seluar dalam dan coli bra itu sudah..

Ulasan