Harper Seven Nama Anak David Beckham & Victoria

Harper Seven Beckham Nama Anak Perempuan David Beckham & Victoria.

Tahukah anda yang sepanjang dalam tempoh kehamilan Victoria Beckham, beberapa nama anak perempuan mereka telah disenaraikan untuk diberikan kepada bayi perempuan yang masih dalam kandungan Victoria Beckham. Lebih menarik lagi melucukan, nama Justina Bieber turut tersenarai sebagai nama anak keempat pemain bola sepak David Beckham. Walaubagaimanapun, David Beckham yang sangat teruja dengan kelahiran bayi perempuannya itu pada Ahad lalu sempat menulis pada akaun Twitter miliknya.

Gambar Harper Seven Victoria David Beckham
 Gambar Harper Seven, Victoria & David Beckham Dapat Anak Perempuan.

Saya sangat bangga dan bahagia untuk mengumumkan kelahiran puteri kami yang diberi nama Harper Seven Beckham. Ia lahir pada 7.55 pagi tadi (Ahad) di Los Angeles, tulis David Beckham di laman sosial Twitternya. Tambah Beckhem lagi, isterinya Victoria Beckham berada dalam keadaan sihat, manakala anak-anaknya yang lain sangat gembira menyambut kelahiran adik mereka itu. Sumber dipetik dari DailyMail, Harper, nama berkenaan adalah nama Inggeris kuno yang sangat disukai oleh Victoria manakala Seven pula merupakan nombor bertuah iaitu dilahirkan pada pukul tujuh pada bulan tujuh.

Tengok Video Pengumuman Kelahiran Bayi Baby Perempuan Victoria & David Beckham - Harper Seven Beckham.

Kesimpulan mohdrohaizad.com - Kepada para peminat Victoria dan David Beckham mungkin tidak sabar menanti melihat gambar anak perempuan mereka yang baru lahi iaitu Harper Seven Beckham. Unik kan nama perempuan pasangan selebriti antarabangsa ini?

Ulasan