Linda Onn Berkahwin Tidak Lama Lagi?

Betul Ke Linda Onn Bakal Berkahwin Tidak Lama Lagi?

Penyampai radio Suria FM, deejay Linda Onn mengakui sedang melalui hari-hari sangat bahagia dengan kerja, bisnes termasuk kehidupan peribadinya. Walaubagaimanapun, Linda Onn berkata dia belum sedia berkongsi kegembiraan dan kebahagiaan tersebut kepada peminat dan masyarakat.

Apa yang boleh Linda Onn katakan sekarang saya sedang bahagia dengan kehidupan yang saya lalui. Saya bahagia dengan kerja, bisnes termasuk kehidupan peribadi. Tentang kata-kata cinta yang saya tulis di Twitter juga menggambarkan perasaan yang ingin saya kongsi dengan para peminat, namun maksud di sebalik kata-kata itu biarlah saya sahaja yang tahu, ujar Linda Onn ketika dihubungi wartawan hiburan.

Linda Onn diminta mengulas tentang ayat-ayat cinta dalam laman Twitter miliknya yang menggambarkan sedang melalui sebuah hubungan cinta. Ketika ditanya, kemungkinan bakal mengadakan sebuah majlis besar pada tahun ini iaitu Majlis Pernikahan, Linda Onn berkata dia tidak mahu membuat sebarang perancangan buat masa ini.

Gambar Linda Onn Bakal Berkahwin dan Bernikah
 Gambar Linda Onn Seksi Cun

Saya rasa jika dikatakan tentang sebuah majlis perkahwinan, saya tidak mahu terlalu merancang. Bagaimanapun jika ia berlaku saya akan beritahunya kelak, ujar Linda Onn. Dalam perkembangan lain, penyampai radio ini juga bakal membuka dua lagi cawangan perniagaan My Mom Chicken Rice iaitu di Johor Baru dan Cheras.

Alhamdulillah, perniagaan kini semakin berkembang dan bakal membuka dua cawangan lagi iaitu di Johor Baru dan di Cheras. Insya-Allah ia bakal dibuka pada selewat-lewatnya selepas raya ini dan saya juga masih lagi menunggu lesen francais. Walaubagaimanapun, Linda Onn berkata dia belum sedia berkongsi kegembiraan dan kebahagiaan tersebut kepada masyarakat secara umumnya.

Apa yang boleh Linda Onn katakan sekarang saya sedang bahagia dengan kehidupan sekarang. Saya rasa jika dikatakan tentang sebuah majlis perkahwinan, Linda Onn tidak mahu terlalu merancang. Bagaimanapun jika ia berlaku saya akan beritahunya kelak. Dalam perkembangan lain, penyampai radio ini juga bakal membuka dua lagi cawangan perniagaan My Mom Chiken rice iaitu di Johor Baru dan Cheras.

Alhamdulillah, perniagaan kini semakin berkembang dan bakal membuka dua cawangan lagi iaitu di Johor Baru dan di Cheras. Insya-Allah ia bakal dibuka pada selewat-lewatnya selepas Hari Raya nanti dan saya juga masih lagi menunggu lesen francais, kata Linda Onn mengakhiri perbualan. -MStar.

Tengok Video Isu Kontroversi Linda Onn Seksi Bajunya, Kisah Dahulu.

Kesimpulan mohdrohaizad.com - Linda Onn pun dah nak masuk umur 30 tahun, pada ramalan penulis, tidak lama lagi kita akan dapat lihat Linda Onn seksi cun melecun ini akan menamatkan zaman bujang. Penulis dan para peminat mendoakan yang Linda Onn akan mengumumkan berita gembira iaitu majlis pertunangan dan seterusnya majlis pernikahan Linda Onn ya? Selamat berbahgia Linda Onn.

Ulasan