Luna Maya Hamil Mengandung Hasil Hubungan Ariel Peterporn?

Betul Ke Luna Maya Hamil Mengandung Hasil Hubungan Ariel Peterporn?

Pelakon dan pengacara terkenal Indonesia, Luna Maya berharap dapat berjumpa dan berbuka puasa sempena bulan Ramadan al-mubarak bersama kekasihnya bekas vokalis Peterpan, Ariel yang kini masih menjalani hukuman penjara. Tambah Luna Maya, dia masih tidak tahu sama ada berkesempatan untuk berbuka atau tidak memandangkan waktu lawatan yang berbeza pada Ramadan ini.

Gambar Luna Maya Semakin Berisi - Adakah Hamil Mengandung Hasil Hubungan Ariel Peterporn
 Gambar Luna Maya Semakin Berisi - Adakah Hamil Mengandung Hasil Hubungan Terlarang Bersama Ariel Peterporn?

Saya tidak tahu dapat berbuka puasa atau tidak pada Ramadan ini bersamanya kerana dia sudah ditukarkan ke penjara lain dan waktu lawatannya juga berbeza pada bulan Ramadan. Tapi saya berharap dan berdoa agar berpeluang untuk berbuka dengannya Ramadan ini, tutur Luna Maya seperti dipetik Kapanlagi.com.


Bercerita tentang sambutan hari raya Aidilfitri juga, Luna masih belum mempunyai sebarang rancangan untuk meraikannya bersama Ariel. Saya tidak tahu lagi dan belum merancang tentang berkumpul pada Aidilfitri, tapi memang harapannya untuk bersama dia. Namun kini dia sedang menjalani hukuman, ujar Luna Maya mengakhiri perbualan bersama media hiburan Indonesia. -KapanLagi.

Tengok Video Luna Maya Seksi Panas Berenang Berirama Di Swimming Pool.
mohdrohaizad.com - Waduh.. Waduh.. Semoga Luna Maya tidak hamil mengandung kerana hasil hubungan seks terlarangnya dirakam Ariel Peterporn ya! Nanti akan timbul lagi banyak kontroversi artis Indonesia ini. Jika hendak berbuka puasa bersama kekasih Ariel, bapak penjara mungkin membenarkan Luna Maya bermadu mesra sekejap disana jika enggak tahan berpisah.

Ulasan