Nicole Scherzinger & Lewis Hamilton Bertunang?

Betul Ke Nicole Scherzinger & Lewis Hamilton Sudah Bertunang?

Khabar angin gosip terbaru yang tiba-tiba menimpa bandar London apabila bekas penyanyi utama, Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger dikhabarkan sudah bertunang dengan teman lelakinya, jaguh pelumba Formula Satu, Lewis Hamilton.

Isu kontroversi pasangan kekasih ini timbul dimana Lewis Hamilton dilaporkan telah melamar Nicole Scherzinger saat kedua-dua mereka menghabiskan waktu bersama di sebuah kapal layar yang cukup mewah pada minggu yang lalu.


Nicole Scherzinger dan Lewis Hamilton bertunang
Gambar Nicole Scherzinger & Lewis Hamilton Bertunang?

Namun, khabar angin tersebut telah dibantah oleh Nicole Scherzinger. Berita majlis pertunangan tersebut tidak berasas serta tidak benar sama sekali, bantah Nicole Scherzinger yang merupakan penyanyi kelahiran 29 Jun 1978 itu.

Tambah Nicole Scherzinger lagi, dia sebenarnya masih belum bersedia untuk melakukan apa-apa perbincangan serius mengenai hubungan cinta mereka dengan teman lelakinya Lewis Hamilton itu. Malah, Nicole Scherzinger juga masih belum memikirkan apa-apa perancangan untuk mendirikan rumatangga dengan lelaki kelahiran 7 Januari 1985 itu. Kami rasa cukup selesa dengan hubungan kami sekaran dan saat ini kami sedang fokus dengan kerjaya masing-masing, kata Nicole Scherzinger mengakhiri temubual wartawan hiburan. -Murai.

Jom Layan Tengok Video Nicole Scherzinger Seksi Hot Dalam Lagu Poison Beracun.

Komen mohdrohaizad.com - Khabar angin gosip pertunangan Nicole Scherzinger & Lewis Hamilton ini datang daripada Paparazi yang rajin mengekori mereka ke mana jua. Kalau bertunang pun mesti si Nicole Scherzinger & Lewis Hamilton ini akan buat secara besar-besaran. Kan dia orang ni kaya-raya banyak duit. Jadi, kepada peminat-peminat Nicole Scherzinger & Lewis Hamilton nantikan berita terbaru hubungan mereka andai ada jodoh ya.

Ulasan