Rahsia Kecantikan & Langsing Zakiah Anas

Rahsia Kecantikan & Langsing Zakiah Anas Bersama Produk Anaz.

Personaliti TV3 terkenal, Zakiah Anas sedia berkongsi rahsia kecantikannya dengan kemunculan produk pelangsingan dan anti selulit, Anaz. Produk yang didatangkan dalam bentuk krim beraroma terapi itu dijual pada harga RM49.90 di Semenanjung Malaysia manakala RM54.90 di Sabah dan Sarawak.

Sebelum ini, ramai yang bertanyakan rahsia kelangsingan tubuh Zakiah Anas. Jadi, sekarang ini saya sudah ada jawapannya iaitu gunalah produk Anaz. Produk Anaz mampu membantu mengurangkan lemak dan selulit, memberikan bau aromaterapi yang menenangkan, melancarkan perjalanan darah, mengurangkan toksin dan meningkatkan sistem pencernaan,” kata Zakiah Anas kepada media hiburan.

Gambar Rahsia Kecantikan Zakiah Anas Dengan Produk Anaz
Gambar Zakiah Anas - Produk Anaz Rahsia Kecantikan & Kelangsingan

Tambah Zakiah Anas yang merupakan pengacara program 360 dan 999 ini: Seperti wanita lain, saya juga pernah mengalami masalah bentuk badan tidak seimbang terutama selepas melahirkan anak kedua kira-kira 15 tahun lalu. Saya pernah mencuba pelbagai produk pelangsingan untuk mendapatkan kembali bentuk badan asal. Namun saya amat berhati-hati dengan lambakan produk pelangsingan di pasaran sehinggalah saya menemui sebuah produk yang menggunakan pati minyak yang menyelesaikan masalah perut buncit dan selulit.

Zakiah Anas yang sedang melalui proses penceraian dengan suaminya, Mohamad Yusof @ Mohamed Yusof Taib mahu menjadikan bidang perniagaan sebagai rezeki tambahan untuk menyara kehidupannya pada masa akan datang. Produk Anaz merupakan produk tempatan yang dihasilkan oleh Anaz Concept dan dikilang di Melaka. Untuk mendapatkan Produk Anaz, hubungi 03-62750834 atau hantar e-mel ke anaz.concept@ymail.com. -Mstar.

Tengok Video Zakiah Anas Seksi TV3 - Pesanan Khidmat Masyarakat.

Kesimpulan mohdrohaizad.com - Bagi yang berminat untuk mengetahui keberkesanan produk Anaz ini bolehlah cuba ya produk Zakiah Anas ini. Manalah tahu boleh jadi cantik dan langsing seperti Zakiah Anas.

Ulasan