Salman Khan Hero Mugdha Godse - Bollywood News

Betul Ke Salman Khan Hero Mugdha Godse - Bollywood News.

Pelakon aktres Bollywood, Mugdha Godse yang bengang apabila tidak dibayar baki bayaran lakonannya untuk filem Jail telah meminta bantuan aktor Salman Khan yang kemudian dianggapnya sebagai hero kerana telah membantunya menyelesaikan masalahnya itu. Menurut sumber, penerbit filem itu iaitu Percept Picture Company masih berhutang sebanyak Rs 6 lakh (RM40,600) dengan Mugdha Godse.

Sudah banyak kali Mugdha Godse menghubungi pihak Percept Picture Company untuk mendapat baki bayaran lakonannya untuk filem Jail tetapi tidak mendapat respons positif, ujar sumber itu lagi. Tambah sumber itu, ketika bersua dengan Salman di sebuah perlawanan kriket selebriti di Mumbai baru-baru ini, Mugdha lalu memberitahu Salman tentang hal tersebut.

Gambar Mugdha Godse seksi Hot
 Gambar Mugdha Godse Seksi Hot - Heroin Bollywood

Ujar sumber: Mugdha Godse bernasib baik kerana ketika itu Presiden Percept Picture Company, Shailendra Singh juga ada di situ. Justeru, apabila Salman Khan memberitahu Shailendra Singh tentang perkara itu, masalah Mugdha Godse kemudian selesai apabila Shailendra Singh terus membuat pembayaran kepada Mugdha Godse di situ juga menyebabkan Mugdha Godse terkejut besar. -Bollywood News.

Tengok Video Mugdha Godse Seksi Hot Photoshoot Actress Bollywood.Komen mohdrohaizad.com - Cantik Kan Mugdha Godse? Salman Khan telah menggunakan pengaruhnya untuk membantu Mugdha Godse terima baki bayaran lakonannya macam cerita ala Bollywood.

Ulasan