Tony Fernandes - The Apprentice Asia

Betul Ke Datuk Tony Fernandes Buat Program The Apprentice Asia Seperti Donald Trump?

Penulis mendapat sumber daripada Ohbulan yang Datuk Tony Fernandes telah berlawak untuk membuat program show The Apprentice versi Asia seperti Donald Trump "You're Fired!". Sama ada benar atau tidak, Datuk Tony Fernandes memang layak membuat program sebegitu, malah sesiapa yang berjaya memenangi program The Apprentice Asia ini akan bekerja dengan Air Asia atau syarikat yang lain dibawah arahan Datuk Tony Fernandes iaitu Tune Talk, Tune Hotel, F1 Lotus, dan banyak lagi pilihan kan? Menarik tak kerja dibawah orang hebat ini? Anda berminat hendak masuk temuduga The Apprentice Asia? Apa syarat-syarat The Apprentice Asia? Semestinya kena Tungguuuuu..

Gambar Tony Fernandes The Apprentice Asia
Gambar Tony Fernandes Umumkan The Apprentice Asia Di Twitternya

Kata Datuk Tony Fernandes di laman sosial Twitternya, "Have decided to do apprentice Asia. Just signed the contract. Should do one one show with Donald Trump and Lord Sugar (Datuk Robert Kwouk). That would be a laugh." Bunyi macam best kan? Penulis baca yang Datuk Tony Fernandes telah sain tandatangan kontrak tawaran The Apprentice Asia hasil perbincangan dengan Donald Trump.

Tengok Video Tony Fernandes, Pengasas Air Asia Berucap.

Kesimpulan mohdrohaizad.com - Penulis rasa macam nak join The Apprentice Asia kalau benar-benar ada nanti, hehe.. Tapi rasa akan disqualify sebelum dapat masuk top 10 the apprentice. Apa-apa pun usaha Datuk Tony Fernandes yang merupakan antara 10 orang paling kreatif inovatif di dunia ini akan dinantikan khabar baik jika The Apprentice Asia akan diwujudkan. Bukan senang tu, nama pun Asia, orang Asia pun ada banyak bakat-bakat yang luar biasa.

Ulasan