Ana Dahlia Bercinta Dengan Amran Anak Chef Wan?

Ana Dahlia Bercinta Dengan Amran Anak Chef Wan?

Kelasss pelakon baru seorang ni ... semakin mencurah-curah nampaknya rezeki dia dalam bidang hiburan sekarang ini. Mana tidaknya, walaupun peranannya dalam drama tidaklah sebesar mana, tapi ada jugalah wajahnya menyumbang disetiap stesen televisyen yang ada di Malaysia ni berbanding pelakon-pelakon seangkatan dengannya.

Yang ManggaMuda nak cerita, bukan pasal kerjayanya, tapi nak kongsi sikit tentang gosip cinta pelakon yang bernama Ana Dahlia ini. ManggaMuda pernah dengar cerita dahulu, Ana Dahlia ini rapat dengan pelakon lelaki, Amran, tapi kedua-dua mereka membantah tentang hal itu.

Ana Dahlia Bercinta Dengan Amran Anak Chef Wan
Gambar Ana Dahlia Bercinta Dengan Amran Anak Cheff Wan?

Tapi yang mengejutkan, baru-baru ini, Ana Dahlia hadir dalam program rakaman Melodi Raya bertemankan seorang lelaki muda. Haa .. nak tahu siapa lelaki tu, dia adalah anak kedua pada cheff terkemuka negara, Cheff Wan.

Khabarnya mereka datang bersama, dan mereka menggayakan busana dari rona warna yang sama .. Bahkan aksi mereka begitu ramah pada malam itu, sehingga menjadi soalan banyak tetamu yang hadir. Wahh! katanya .. persis orang yang sedang bercinta gitu ..

Kalau benar mereka ada hubungan spesial, ManggaMuda rasa ia tak salah, sebab masing-masing masih muda dan bujang, jadi tak salah kalau mereka cuba untuk bercinta. -ManggaMuda.

Tengok Video Ana Dahlia Seksi Hot Dalam Majlis Hari Lahir Rakannya Bersama Dengan Artis Malaysia Yang lain.
mohdrohaizad.com -Rasa-rasa Ana Dahlia dan Amran anak lelaki Chef Wan akan mengadakan majlis pernikahan secara besar-besaran seperti kakaknya Serina tak nanti? Sama-sama kita nantikan.. Khabar gembira daripada Chef Wan.

Ulasan