Juliana Ibrahim Seksi Hot Sambut Hari Raya Di KL

Juliana Ibrahim Seksi Hot Sambut Hari Raya Di KL

Pelakon filem Malaysia, Juliana Ibrahim berusaha gigih untuk merealisasikan watak Zaiton menerusi lakonannya dalam filem Spilt Gravy On Rice.

Kata Juliana Ibrahim, dia berusaha untuk membuatkan penonton supaya percaya bahawa watak seperti Zaiton sememangnya wujud di alam realiti.

“Saya melakonkan watak Zaiton yang matang dan berjiwa muda. Biarpun dia mempunyai segala-galanya, namun tetap ada kekurangan dalam hidupnya. Semuanya perlu dihadapi dengan reda.

“Jadi, saya perlu berhadapan dengan cabaran untuk menjadikan watak Zaiton benar-benar hidup,” kata Juliana Ibrahim kepada media hiburan.

Gambar Juliana Ibrahim Seksi Hot Sambut Hari Raya Bersama Keluarga Di KL
 Gambar Juliana Ibrahim Seksi Hot Sambut Hari Raya Bersama Keluarga Di KL

Juliana Ibrahim yang menyentuh tentang keistimewaan watak ini pada mata Juliana Ibrahim, dia yakin dengan kelainan dan hubungan yang berkait dalam cerita ini.

Juliana Ibrahim Buat Rumah Terbuka Sempena Hari Raya

“Cerita ini mengisahkan tentang sebuah keluarga yang tinggal di Kuala Lumpur. Istimewanya, gaya dan cita rasa yang digarap berbeza-beza dan di dalamnya mempunyai banyak cerita dalam satu cerita tetapi semuanya saling berkait rapat antara satu sama lain,” kata Juliana Ibrahim yang menyambut Hari Raya Aidilfitri buat kali ketiga dengan suami dan anak-anaknya.

Juliana Ibrahim yang bercerita tentang rumah terbuka, Juliana Ibrahim pasti tidak ketinggalan menyediakan juadah istimewa seperti nasi beriani dan mi rebus.

“Pada tahun ini, saya pasti akan menyediakan menu yang lain dari lain. Yang penting saya nak semua orang ceria dan gembira dengan penuh kasih sayang,” ujar Juliana Ibrahim mengakhiri temubual. -Mstar.

Tengok Video Juliana Ibrahim Seksi Hot Dalam Interview Secara Private.
mohdrohaizad.com - Juliana Ibrahim seksi hot akan sambut hari raya Aidilfitri bersama suami sekeluarga di Kuala Lumpur. Kira Juliana Ibrahim berkampung sambut raya di bandar KL.

Ulasan