Kisah Izara Aishah Dewi Remaja - Kerana Mu Laila

Kisah Izara Aishah Dewi Remaja - Kerana Mu Laila

Izara Aishah masih baru dalam industri ini, jadi tidak heran jika masih ada yang belum mengenal sepenuhnya siapa empunya diri bernama Izara Aishah ini. Memulai karir di bidang hiburan dengan memasuki program Dewi Remaja tahun lalu, Izara Aishah kemudian mulai ditampilkan berlakon dalam sebuah drama, Kerana Mu Laila untuk TV3.

Menyambut Ramadhan pertama sebagai seorang artis, jelas Izara Aishah tidak banyak perbezaan antara dirinya dahulu dan sekarang. hanya tahun ini dia terpaksa menghabiskan waktu di lokasi shooting.

"Kalau tahun-tahun sebelumnya, ibu melarang saya keluar pada bulan Ramadhan, tampaknya tahun ini tidak lagi. Saya terpaksa juga keluar untuk mengabiskan beberapa penggambaran drama.

Gambar Izara Aishah Seksi Hot
Gambar Izara Aishah Seksi Hot Buat Peminatnya

"Ibu melarang keluar bulan ramadhan karena beberapa sebab yang membahayakan, tetapi karena mau saya menghormati kedatangan bulan ini saja.

"Saya gembira dengan tugas saya sekarang dan saya siap dengan untuk menghadapi segala dugaan yang datang. Meskipun sibuk, adakalanya saya masih luangkan waktu bersama teman saya untuk lepak-lepak bersama mereka," jelas Izara.

Bercerita tentang raya pula, Izara Aishah masih belum yakin untuk pulang ke mana tahun ini.

"Biasanya saya akan balik ke Johor, tapi untuk tahun ini masih belum pasti lagi. Persiapan raya ini masih belum dibuat dan belum berencana untuk liburan berapa lama," luah Izara Aishah akhiri perbualan bersama media hiburan Malaysia. -Mangga.

Tengok Video Izara Aishah Sexy Cun Beri Ucapan Buat Peminat Fan Setianya.
mohdrohaizad.com - Selepas ini Izara Aishah akan kembali berlakon selepas berjayanya drama Kerana Mu Laila.

Ulasan