Ricky Martin Gay Hot Tetapi Digilai Wanita

Tahukah Anda Ricky Martin Seorang Gay Hot Tetapi Digilai Para Wanita

Biarpun Ricky Martin sudah mengaku dirinya adalah gay dan sedang menjalin hubungan dengan seorang pemain saham bernama Carlos Gonzalez Abella, namun penyanyi Latin populer, Ricky Martin, 39 tahun, masih tetap digilai banyak wanita.

Menurut Ricky Martin, dia tidak tahu mengapa banyak wanita yang masih menyukainya dan sebisa memungkinkan dia akan mencoba menolak hasrat dan keingina wanit-wanita tersebut secara baik.

"Saya sudah ada teman lelaki dan dua anak lelaki. Tapi, masih ada perempuan yang mencoba menggoda dan mengajak saya tidur. Sayangnya, saya tidak tertarik langsung," kata Ricky Martin.

Gambar Ricky Martin Gay Bersama Kekasihnya Carlos Gonzalez Abella
Gambar Ricky Martin Gay Bersama Kekasihnya Carlos Gonzalez Abella

Ketika ini, Ricky Martin dan Carlos Gonzalez Abella tinggal di kota yang berbezaa karena sibuk dengan pekerjaann masing-masing. Carlos tinggal di Puerto Rico, sementara Ricky tinggal di Miami dengan anak kembarnya yang berusia 3 tahun, Metteo dan Valentino.

"Carlos memang tinggal di Puerto Rico, tapi dia datang ke Miami hampir tiap setiap minggu. Dia bekerja sendiri. Apa yang pasti, kami tidak pernah berpisah lebih dari 10 hari," tutur Ricky Martin akhiri temubual. -Murai.

Tengok Video Ricky Martin Gay Hot Bersama Lagu Maria.mohdrohaizad.com - Nasib Ricky Martin hensem kacak menawan, kalau muka hancur tentu tak dak awek yang hendak. Namun, kaum songsang nabi Luth semakin pada akhir zaman dengan menuntut pelbagai hak yang diluar tabii.. Walaupun Ricky Martin sudah mengakui Gay tetapi masih digilai wanita diluar sana. Adakah anda peminat Ricky Martin?

Ulasan