Sambut Hari Raya Bersama Shila Amzah - Rendang Kerang

Sambut Hari Raya Bersama Shila Amzah Dengan Juadah Rendang Kerang

Penyanyi muda terkenal, Shila Amzah akan menyediakan juadah istimewa rendang kerang setiap kali pada Hari Raya pertama untuk santapan seisi keluarga.

Kata Shila Amzah anak ND Lala, resepsi turun temurun itu merupakan juadah kegemaran keluarga mereka yang wajib disediakan setiap kali hadirnya Hari Raya.

"Pada Hari Raya saya biasanya kana balik ke Perak tapi tahun ini saya minta untuk beraya di Kuala Lumpur sahaja.

"Biasanya pada pagi raya saya akan bantu emak memasak lauk pauk untuk juadah raya dan saya sendiri ada hidangan istimewa iaitu rendang kerang," ujar Shila Amzah cantik berseri.

Gambar Shila Amzah Bertudung Sambut Hari Raya Dengan Juadah Rendang Kerang
 Gambar Shila Amzah Bertudung Sambut Hari Raya Dengan Juadah Rendang Kerang

Selain itu, bercerita tentang Aidilfitri, Shila Amzah berkata sambutan kali ini sederhana seperti tahun-tahun sebelumnya.

"Kami sekeluarga sambut secara sederhana sahaja, malam raya saya masih bekerja iaitu menyertai program raya TV1," kata Shila Amzah.

Shila Amzah yang baru sahaja keluar dari syarikat rakaman Monkey Bone akan muncul “single” terbaru berjudul Patah Seribu ciptaan sepenuh oleh Shila Amzah sendiri.

Sementara klip video Patah Seribu yang dihasilkan oleh pengarah Micheal Ang sudah siap sepenuhnya dan akan disiarkan dalam masa terdekat. -MStar.

Lihat Video Shila Amzah Seksi Hot Dalam Suasana Sambutan Hari Raya Aidilfitri 211.
mohdrohaizad.com - Penulis mengucapkan selamat hari raya AidilFitri, diharap pembaca-pembaca Malaysi menyambutnya dengan penuh kesyukuran dan saling menziarahi antara satu sama lain.

Ulasan