Amber Chia Sexy Hot Kongsi Rahsia Kecantikan di TV

Amber Chia Sexy Hot Kongsi Rahsia Kecantikan di TV

Model terkenal (Gambar) Amber Chia muncul mengacarakan sebuah program majalah wanita terbaru berjudul I Love Beauty disiarkan di TV2 mengisi slot Women On 2 pada setiap Selasa bermula 27 September depan. Ia akan disiarkan bermula pukul 10 pagi.

Program 13 episod ini dibahagikan kepada tiga segmen di mana setiap episod bakal mengetengahkan topik yang berbeza dan menarik untuk dikongsi bersama Amber Chia. Pastinya ia menyumbang pengetahuan kepada golongan wanita sentiasa mahu tampak cantik dan berseri setiap hari tidak kira di mana berada dan apa pun juga kerjaya yang diceburi. Dalam pada itu, beberapa topik menarik bakal dibincangkan seperti ‘Berkulit Gelap Juga Boleh Berseri-seri’ yang mengundang pakar kecantikan, Ching An dan jurusolek berpengalaman, Sook Yee.

Gambar Amber Chia Seksi Hot Semasa Wedding
Gambar Amber Chia Seksi Hot Semasa Wedding

Manakala, segmen dua dinamakan 2 Lauk & 1 Tip’s pula akan menampilkan penerbit berpengalaman, Yoko bagi menunjukkan cara untuk memasak dua lauk dan satu sup iaitu ikan kukus halia, pai ayam dan sup ABC adalah menu bagi episod tersebut.

Sementara segmen tiga, dengan tema ‘Kelihatan Seperti Artis’ seorang pakar rambut, Mike Loh akan mengubah gaya dan rambut dua orang model menjadi seperti seorang artis. Episod ini diakhiri dengan Mini Fashion Show yang dipersembahkan oleh Amber Chia, Mary dan Kelly. - MStar.

Tengok Video Amber Chia Hot Body Semasa Special Interview.
mohdrohaizad.com - Oleh itu, jangan lupa untuk saksikan Amber Chia kongsi rahsia kecantikannya di tv. Bagi wanita yang ingin berkongsi tip kecantikan, resipi kesihatan dan tip penggayaan fesyen menarik dan terkini, pastikan anda meluangkan masa menyaksikan I Love Beauty hanya di TV2.

Ulasan