Anak Fazley Yaacob (Nama Timangan "Piyush")

Kelahiran Anak Fazley Yaacob (Nama Timangan Piyush Diberi)

Lebaran ini memberikan pengertian yang penuh bermakna buat penyanyi Fazley Yaacob dan isterinya, Azrene Soraya. Ini kerana, pasangan ini baru saja menimang anak ketiga mereka.

Bayi lelaki berlesung-pipit di pipi yang diberi nama timangan 'Piyush' dilahirkan di sebuah hospital swasta di Kuala Lumpur, pada hari ini bersamaan 11 Syawal 1432 dengan berat 3.3 kg.

Bayi lelaki berlesung-pipit di pipi yang diberi nama timangan 'Piyush' dilahirkan hari ini di sebuah hospital swasta di Kuala Lumpur.

Berat 'Piyush' dirakamkan pada 3.3kg.

Gambar Anak Fazley Yaacob Diberi Nama Timangan Piyush
Gambar Anak Fazley Yaakob - Nama Timangan Piyush

Kelahiran bayi ini lebih istimewa kerana ia merupakan anak ketiga dan juga anak lelaki ketiga untuk Fazley Yaacob yang kini berusia 33 tahun tahun ini.

Malah, Piyush juga merupakan anak Syawal kedua buat Fazley Yaacob selepas anaknya yang pertama Ahmad Fariedz (Payish) yang berusia 2 tahun 11 bulan yang turut dilahirkan pada bulan Syawal.Anak kedua Fazley, Ahmad Fieradz (Piyash) pula kini berusia 1 tahun 5 bulan.

Gambar Azrene Soraya Semasa Mengandung Hamil Anak Fazley Yaakob
Gambar Azrene Soraya Semasa Mengandung Hamil Anak Fazley Yaakob

Semua keluarga Fazley teruja sejak malam tadi kerana menanti kedatangan Piyush. Malah, keluarga Fazley juga turut bakal menerima kelahiran seorang lagi bayi iaitu anak kepada adik ketiga Fazley iaitu Faizal yang akan dilahirkan dalam masa beberapa jam lagi.

Nama penuhnya 'Piyush' akan diumumkan hanya setelah didaftar kelahirannya. -Murai.

Tengok Video Fazley Yaakob Artis Malaysia Kontroversi Tipu Sehingga University of Wales Batalkan Kerjasama Dengan Fazley International College.
mohdrohaizad.com - Tahniah kepada Fazley Yaacob dan isterinya, Azrene Soraya dengan kelahiran anak mereka yang ketiga iaitu nama timangan Piyush.

Ulasan