Arrora Salwa & Alloi Max 24:7 Bercinta

Arrora Salwa & Alloi Max 24:7 Mesra Bercinta

Dua pendatang baru dalam dunia hiburan tempatan, (Gambar) Arrora Salwa, 25 tahun dan ahli kumpulan Max 24:7, Alloi atau nama sebenarnya (Gambar) Mohd Fairuz Shaari, 26 tahun, tanpa berselindung akui sedang hangat bercinta.

Mengakuinya sendiri kepada media hiburan, menurut kedua-dua pasangan sejoli itu mereka sudah pun menjalinkan hubungan cinta secara serius sejak lebih kurang sebulan yang lalu selepas pertemuan yang tidak disengajakan di Aesar Mustafa Studio sebelum ini.

Apa yang pasti cinta yang baru terjalin itu menjadi lebih kukuh kerana mereka sudah berjumpa serta mendapat restu daripada kedua ibu bapa masing-masing.

Gambar Percintaan Arrora Salwa dan Alloi Max 24-7
Gambar Percintaan Arrora Salwa dan Alloi Max 24-7

Arrora Salwa yang popular dengan lagu "Ahmad" akui bukan mudah untuk ibu bapanya menerima baik teman lelakinya sebelum ini tetapi Alloi berjaya menambat hati orang tuanya ketika beraya ke kampungnya yang terletak di Kota Tinggi, Johor.

"Biarpun saya baru berkenalan dengan Alloi sejak beberapa bulan yang lalu ketika di Aesar Mustafa Studio, namun saya akui perasaan cinta antara kami sudah wujud sejak kapertemuan pertama.

Alloi Max 24:7 Melamar Arrora Salwa Untuk Bernikah

"Jadi saya pun menerimanya ketika dia melamar saya untuk menjadi kekasihnya pada malam raya, Syawal ini. Banyak perkara yang menguatkan saya untuk terimanya sebagai cinta pertama selepas perkahwinan yang lalu gagal.

"Apa yang membuat saya yakin dengannya, ibu bapa saya terima baik dia tanpa ada rungutan seperti dengan kawan-kawan lelaki saya sebelum ini. Dengannya ibu dan bapa saya senang sekali menerimanya sebagai teman saya.

"Selain itu saya senang dengan Alloi kerana dia satu-satunya lelaki yang boleh mengubah sikap keras kepala dan panas baran saya. Dia berjaya mengawal diri saya supaya saya menjadi seorang yang penyabar," kata Arrora Salwa yang ditemui hadir berdua bersama kekasihnya, Alloi ketika majlis Rumah Terbuka RIM, petang kelmarin.

Biarpun mereka sudah berjumpa dengan keluarga masing-masing, namun Alloi yang juga duda anak dua itu belum mengambil apa-apa keputusan untuk melangkah ke peringkat yang seterusnya seperti bertunang atau sebagainya.

"Lebih elok, jika kita memperkenalkan kekasih atau teman yang rapat kita dengan ibu bapa supaya mereka tidak risau dan mendapat persetujuan daripada mereka.

"Jadi bila saya sudah mula serius untuk berkawan dengan Arrora apa salahnya saya berjumpa dengan ibu bapanya supaya orang tua mereka tidak risau dan tahu dengan siapa anak mereka berkawan.

"Lagipun kami masih lagi dalam proses pengenalan dan masih mahu mengenal hati budi masing-masing. Namun saya berserah pada Tuhan jika dia jodoh saya," jelas Alloi Max 24:7 yang juga membawa Arrora Salwa ke rumah ibu bapanya di Selayang, Selangor. -Murai.

Tengok Video Arrora Salwa Sexy Hot Lagu "Ahmad" MP3 Bersama Lirik.


mohdrohaizad.com - Adakah hubungan cinta Arrora Salwa dan Alloi Max 24:7 akan berakhir dengan majlis perkahwinan? Sama-sama kita doakan pasangan Arrora Salwa dan Alloi Max 24:7 ini bahagia ya.

Ulasan