Dang Suria Seksi Hot Terkini Kerja Pengurus Hotel

Dang Suria Seksi Hot Terkini Kerja Pengurus Perhubungan Awam Hotel Royale

Terkejut juga kami bila seorang teman kepada Dang Suria memberitahu bahawa pengacara cantik itu telah bertukar kerjaya.

Kata teman kami, Dang Suria isteri kepada penulis lirik Ad Samad itu meninggalkan stesen Awani baru-baru ini dan tidak lagi bertugas di situ.

"Dang Suria baru sahaja berhenti di Awani. Dang Suria sekarang menjadi Pengurus Perhubungan Awam di Hotel Royale Bintang The Curve dan sebuah lagi hotel yang sedang dalam pembikinan iaitu Hotel Royale Bintang Damansara yang terletak bersebelahan Cineleisure," ujar teman kami tadi.

Gambar Dang Suria Seksi Hot Wedding
Gambar Dang Suria Seksi Hot Wedding

Dia juga sempat meluahkan rasa terkilan kalau-kalau Dang Suria yang pada mulanya dikenali sebagai pembaca berita sebelum menjadi pengacara, terus menyepi daripada bidang penyiaran.

Tapi menurut teman kami, Dang Suria hanya bertukar kerja dan tidak terikat dengan mana-mana stesen televisyen. Namun, Dang Suria masih mengambil tawaran untuk mengacarakan majlis.

Diva: Pernah terfikir berubah bidang tapi ada rasa takut.

Tengok Video Dang Suria Sexy Hot Semasa Bersama Astro Awani.


mohdrohaizad.com - Dang Suria kini bekerja sebagai pengurus perhubungan awam di Hotel Royale. Dang Suria sudah tidak terikat dengan mana-mana syarikat TV, sudah tentu memudahkan Dang Suria terlibat dengan pelbagai majlis terutamanya dalam bidang pengacaraan.

Ulasan