Faezah Elai & Heykal Hanafiah (Majlis Pernikahan Persandingan Resepsi)

Faezah Elai dan Heykal Hanafiah (Majlis Pernikahan Persandingan Resepsi)

Dengan hanya sekali lafaz, pelakon yang popular menerusi drama ‘Asmara’, Faezah Elai kini sah bergelar isteri kepada pengarah, Heykal Hanifah. Pasangan dua mempelai ini dinikahkan oleh Jurunikah Kawasan A Timur Laut, Haji Abdullah Haji Yahya di Dewan Platino Condominium, Pulau Pinang kira-kira jam 3.35petang tadi.

Faezah Elai yang anggun mengenakan busana moden kotemporari bewarna putih dan pink rekaan Hatta Dolmat ini menerima mas kahwin sebanyak RM1001 manakala jumlah wang hantarannya dirahsiakan. Pada majlis akad nikah tersebut, pihak perempuan turut menerima sembilan dulang hantaran antaranya cincin beserta rantai, iPhone 4, jam tangan Tag Heuer, barangan kecantikan Forest’Secret, Al-Quran digital dan telekung.

Gambar Faezah Elai dan Heykal Hanafiah Mencium Isterinya

Gambar Faezah Elai dan Heykal Hanafiah Majlis Perkahwinan

Gambar Faezah Elai dan Heykal Hanafiah Majlis Akad Nikah

Gambar Faezah Elai dan Heykal Hanafiah Bakal Berbulan Madu Di Luar Negara

Gambar Faezah Elai dan Heykal Hanafiah Majlis Persandingan

Gambar Faezah Elai dan Heykal Hanafiah Majlis Resepsi

Manakala pihak lelaki pula menerima sebelas dulang hantaran dari pihak perempuan antaranya berupa sebentuk cincin, kamera Nikon DX, iPhone 4, jam tangan Tag Heuer, barangan penjagaan lelaki Forest’Secret, Al-Quran, wangian, dompet Mont Blanc, buah, cupcake serta sirih junjung.

Pasangan Faezah Elai dan Heykal Hanafiah, suami isteri ini akan diraikan dalam sebuah majlis resepsi sebelah perempuan pada 3 Disember nanti di Dewan Banquet Kem Tun Abdul Razak, Bukit Gedung, Pulau Pinang manakala pada keesokan harinya majlis di sebelah pihak lelaki.

Tengok Video Faezah Elai & Heykal Hanafiah Wedding ((Majlis Pernikahan Persandingan Resepsi)) Di Youtube.
mohdrohaizad.com - Tahniah kami para peminat ucapkan kepada Faezah Elai dan Heykal Hanafiah! Semoga Majlis Pernikahan Persandingan Resepsi Faezah Elai dan Heykal Hanafiah Berjalan Dengan Lancar.

Ulasan