Fara Fauzana Terbit Program Realiti Ala Kimora

Fara Fauzana Terbit Program Realiti Ala Kimora

Memang tidak dapat dinafikan, nama penyampai radio Hot FM, Fara Fauzana atau Fafau merupakan antara nama pengacara wanita yang kian popular buat masa kini.

Malah, segelintir pihak turut mengakui kehebatan Fara Fauzana dalam bidang pengacaraan sehingga meletakkan dirinya sebaris dengan pengacara nombor satu negara, Aznil Hj Nawawi.

Atas dasar ini jugalah, Fara Fauzana sering saja menerima tawaran dari pelbagai pihak baik dalam bidang pengacaraan mahu pun lakonan.

Selain akan terus kekal menjadi hos program Kepohnya iaitu susulan daripada "Kepohnya Raya" yang akan menemui penonton secara mingguan, Fara Fauzana dikhabarkan bakal menerbitkan program realitinya sendiri.

Gambar Fara Fauzana Seksi Hot Ala Kimora
Gambar Fara Fauzana Seksi Hot Ala Kimora

Fara Fauzana menjelaskan mengenai program realiti yang mempunyai konsep sebagaimana program realiti Kimora: "Life In The Fab Lane", Fara Fauzana mengakui program realiti berkenaan adalah hasil terbitannya sendiri menerusi syarikat miliknya iaitu Fafau Entertainment.

"Pada waktu ini, saya sibuk bersiap sedia untuk sebuah program realiti. Ianya merupakan program yang saya terbitkannya sendiri, mengisahkan kehidupan diri saya. Konsepnya lebih kurang seperti program Kimora.

"Memandangkan program ini adalah terbitan saya sendiri, maka saya sendiri yang akan mengeluarkan bajet. Mungkin tidak 100 peratus, mungkin separuhnya akan dikeluarkan dari pihak penaja. Setakat ini, saya sudah selesai penggambaran episod pilot. Stesen TV pula masih belum muktamad lagi. Sama ada Astro atau pun Media Prima. Saya sebenarnya hanya menunggu lampu hijau saja.

"Program ini dijadualkan bermula tidak lama lagi. Namun, itu semua masih dalam perancangan lagi. Nak jelaskan secara terperincipun, saya masih belum pasti lagi. Pun begitu, program ini akan bersiaran sebanyak 13 episod," jelasnya. -Murai.

Tengok Video Fara Fauzana (Fafau) Gelek Ghairah Ala Arab Di TV.


mohdrohaizad.com - Fara Fauzana akan terbit sendiri rancangan program realiti ala Kimora. Pasti best kan nanti? Sama-sama kita nantikan program realiti Fara Fauzana muncul tidak lama lagi.

Ulasan