Irma Hasmie Seksi Hot Benci Nabil Raja Lawak

Irma Hasmie Seksi Hot Benci Nabil Raja Lawak

Pelakon Irma Hasmie, 29 tahun, memberitahu dia tidak akan menghadirkan diri ke majlis perkahwinan bekas kekasihnya, Nabil Raja Lawak, 28 tahun, yang bakal berlangsung pada 30 September ini.

Tindakan Irma Hasmie itu bukanlah kerana tidak sudi melihat hari bahagia bekas kekasihnya, tetapi lebih kepada menghormati Nabil dan bakal isterinya, Nazirah.

Sungguhpun begitu, Irma Hasmie tetap akan mendoakan yang terbaik untuk rumah tangga bekas teman lelakinya itu supaya perkahwinan Nabil dan isteri diberkati Allah.

Irma Hasmie Tidak Sanggup Hadir Majlis Perkahwinan Nabil Raja Lawak

"Tak manis rasanya, jika saya nak hadir ke majlisnya. Nampak agak pelik pula nanti bila bekas kekasih hadir dan saya tak mahu timbul perkara yang tak elok pula nanti. Lagipun inilah salah satu cara saya menghormati hari bahagia Nabil dan isteri.

"Apa-apa pun, saya mahu ucapkan tahniah pada Nabil. Mudah-mudahan Nabil dapat melayari bahtera perkahwinannya dengan rahmat dan keberkatan dari Allah," kata Irma Hasmie yang sehingga kini tidak menerima apa-apa jemputan daripada Nabil.

Walaubagaimanapun, Irma Hasmie berharap dengan ketiadaannya itu nanti tidak pula disalah anggap juga oleh ahli keluarga Nabil kerana dia tidak pernah memutuskan talian persaudaraan yang sudah terjalin sejak mengenali Nabil.

"Saya tak pernah bermusuh dengan Nabil, jauh sekali dengan ahli keluarganya kerana saya juga agak rapat dengan adik beradik perempuannya. Saya pun tak suka nak bermusuh dengan sesiapa kerana takut tidak berkesempatan untuk meminta maaf.

Gambar Irma Hasmie Seksi Hot Terkini Bertudung Litup
Gambar Irma Hasmie Seksi Hot Terkini Bertudung Litup

"Jadi, saya tak mahu mereka berkecil hati dengan tindakan saya kerana saya masih menjaga hubungan baik dengan mereka. Tidak pernah putus walau apa juga sekalipun," kata Irma Hasmie nada sedih.

Sementara itu, Irma Hasmie berkata dia masih belum mempunya teman istimewa, malah mengakui sedang mencari seorang calon paling sesuai untuk dijadikan bakal suami.

Irma Hasmie Ingin Berkahwin Lelaki Alim

"Bila kita dah tahu banyak benda mengenai ilmu agama, saya sudah mula faham apa yang kita perlu dan ingini dalam hidup ini. Perkahwinan merupakan satu fitrah dan sebagai seorang manusia biasa, saya juga punya keinginan untuk berkahwin.

"Saya akui kini saya sedang mencari calon suami dan bukan kekasih hati. Usia saya pun dah semakin meningkat dan saya perlu memikirkan mengenai pasangan hidup," tambah Irma Hasmie bertudung litup sejak awal tahun ini. -Murai.

Tengok Video Irma Hasmie Seksi Hot Semasa Tidak Bertudung Beri Tips Kecantikan.
mohdrohaizad.com - Irma Hasmie kini sedang menjalani pengambaran telemovie, Hatiku Kinabalu bersama Yana Samsudin dan bakal muncul dalam program realiti berjudul, Solehah di TV Al-Hijrah mulai 23 September (semalam), jam 8.30 malam. Walaupun Irma Hasmie benci dan sedih dengan tindakan Nabil Raja Lawak memutuskan hubungan tetapi Irma Hasmie tetap medoakan kebahagiaan rumahtangga Nabil kelak.

Ulasan