(Kahwin) Halim Othman Bujang Terlajak Bakal Nikah

(Kahwin) Halim Othman Bujang Terlajak Bakal Nikah

Halim Othman masih membujang di usia 47 tahun sebenarnya bukan sesuatu yang sengaja dirancang oleh kebanyakan lelaki.

Begitu juga dengan penyampai radio popular, Halim Othman, biarpun kelihatan begitu ceria dan bahagia bersama keluarga besar, Suria FM, namun naluri lelaki ini juga sebenarnya mempunyai keinginan sama seperti lelaki lain, iaitu mahu punya isteri, anak-anak dan keluarga bahagia.

Halim Othman enggan terlalu memperkatakan tentang soal jodoh, Halim Othman bagaimanapun mengakui ada merancang ke arah itu sedikit masa lagi.

Gambar Halim Othman Tidak Kisah Bujang Terlajak
Gambar Halim Othman Tidak Kisah Bujang Terlajak

“Apa yang boleh saya katakan adalah, masanya semakin hampir dan Insya-Allah perkara itu akan berlaku.

“Perkahwinan adalah perkara teratas dalam senarai impian saya, ia tidak akan berlaku dalam tahun ini tetapi tahun hadapan ia pasti ada.

“Calonnya masih dalam pengawasan, tetapi saya tidak mahu terlalu bercerita tentang perkara ini, kerana kebiasaannya jika terlalu banyak memperkatakannya, ia tidak berakhir dengan baik,”jelas Halim Othman.

Halim Othman Serasi @ Suria FM

Halim Othman bergandingan bersama Sharifah Shahira dan Zizi untuk slot Breakfast @ Suria setiap pagi di Suria FM, menurut Halim Othman, ia merupakan gandingan yang serasi.

“Gandingan kami bertiga merupakan yang terbaik kerana kami merupakan tiga generasi yang berbeza.

Gambar Halim Othman Seksi Hot DJ Malaysia
Gambar Halim Othman Seksi Hot DJ Malaysia

“Biarpun ada kalanya ia kedengaran seperti huru-hara, tetapi huru-hara yang berlaku itu sebenarnya ada makna dan bukan tanpa hala tuju.

“Banyak respons  yang kami terima menyokong apa yang kami persembahkan sekarang ini,”luah Halim Othman lagi. -ManggaOnline.

Tengok Video Halim Othman Bersenam Dalam Konti Radio Bersama Saleh Yaakob.


mohdrohaizad.com - Nampaknya abang kita Halim Othman, deejay Malaysia yang hot masih single ini belum mengumumkan siapa bakal isterinya yang bakal dikahwini tahun depan. Good luck Halim Othman!

Ulasan