Linda Hashim Seksi Hot Kayuh Basikal Kekal Body Cantik

Linda Hashim Seksi Hot Kayuh Basikal Untuk Kekalkan Body Cantik

Begitu berhati-hati sekali pelakon Linda Hashim mengeluarkan basikalnya dari kereta dan kemudian memasang tayar sebelum memulakan kayuhan di sekitar Tasik Titiwangsa untuk sesi fotografi, baru-baru ini.

Linda atau (Gambar) Norhazlinda Hashim, 27 tahun, berkata, sudah lama dia tidak berbasikal kerana sibuk di lokasi, namun atas permintaan S3, pelakon utama drama bersiri "Tudung Ekspress" itu sanggup turun padang.

“Dulu Linda memang aktif berbasikal dengan kawan-kawan dari kumpulan berbasikal. Sekarang ini, Linda berbasikal di sekitar kawasan rumah sahaja sebab kesuntukan masa.

Gambar Linda Hashim Seksi Hot Semakin Popular
Gambar Linda Hashim Seksi Hot Semakin Popular

“Walaupun sibuk, Linda perlu berbasikal untuk satu atau dua jam kerana ia salah satu cara untuk mengeluarkan peluh,” kata Linda Hashim yang mula jatuh hati dengan sukan berbasikal sejak dua tahun lalu.

Menurut Linda Hashim, pada mulanya, dia hanya ikut rakan-rakannya berbasikal dan tidak sangka sukan itu menarik minatnya dan terus membeli basikal mountain bike.

Menarik Linda Hashim kata anak kedua daripada tiga beradik itu, pertama kali dia mengikut rakan-rakannya berbasikal secara berkumpulan di Putrajaya pada waktu malam.

“Linda memang teruja bila berada bersama kumpulan basikal yang terdiri daripada pelbagai usia dan latar belakang tanpa mengira bangsa. Semua yang berkumpul itu tidak mengenali antara satu sama lain, hanya diberitahu menerusi laman web.

“Pertama kali ikuti rombongan berbasikal sejauh 25 kilometer itu, memang penat tapi seronok. Aktiviti itu bukan sahaja baik untuk kesihatan malah ia mengajar kita untuk bekerjasama dan bersabar. Sekarang ini nak sertai aktiviti yang dilakukan sebulan sekali pun susah sebab Linda sibuk,” kata Linda Hashim.

Linda Hashim penggemar pakaian jenama Fox itu berkata, sewaktu aktif berbasikal dia dapat merasakan perubahan pada lengannya yang kelihatan berotot.

Dek penangan sukan berbasikal, sekarang ini jika ternampak kedai menjual basikal, Linda Hashim pasti singgah untuk melihat produk terbaru.

Gambar Linda Hashim Hangat Ghairah Minat Kayuh Basikal
Gambar Linda Hashim Hangat Ghairah Minat Kayuh Basikal

“Sekarang ini, Linda sibuk menjalani penggambaran drama "Cut Amirah" sebanyak 26 episod, terbitan Media Corp dan AMC. Penggambaran dilakukan di Singapura.

“Jadi sesekali bila ada waktu lapang, Linda akan menjenguk ke kedai basikal di sana. Linda boleh habiskan masa satu atau dua jam di kedai itu sebab teruja tengok aksesori basikal. Basikal yang Linda guna ini pun sudah diubahsuai. Macam orang ubahsuai motosikal atau kereta,” terang Linda Hashim.

Pemegang watak Toh Puan Norashikin Mohd. Seth dalam filem Tanda Putera arahan Datin Paduka Shuhaimi Baba berkata, sejak sibuk dengan penggambaran drama dan filem, Linda Hashim amat merindui basikal jenama Jammis yang sudah lama dibiar tersadai di rumah. -Utusan Malaysia.

Tengok Video Linda Hashim Sexy Hot Ditemubual Media Hiburan Malaysia.


mohdrohaizad.com - Baguslah Linda Hashim, kayuh basikal pun baik untuk kesihatan selain dapat mengekal body Linda Hashim yang mantap tu.

Ulasan