Miera Liyana Sosial Curang Lash Mokhtar Kecewa

Miera Liyana Sosial Liar Curang Buat Lash Mokhtar Kecewa

Kami percaya memang ramai yang terkejut bila Shahz Jaszle mengaku bercinta dengan pelakon baru Miera Liyana. Iyalah, baru berjumpa dalam sebuah penggambaran filem, terus dilamun cinta.

Kami tak tahu cinta yang bagaimana mereka Shahz Jaszle dan Miera Liyana lalui. Ada yang kata Shahz Jaszle dan Miera Liyana hanya cinta lokasi dan tak kurang juga yang anggap itu cinta dibuat-buat.

Jatuh cinta yang mendadak dan umum pada semua yang mereka pasangan kekasih, memang berani. Maklum sajalah, Shahz Jaszle dan Miera Liyana seminggu bercinta sudah kecoh satu Malaysia, jarang dibuat orang tu.

Walau apa juga jenis kategori cinta mereka, itu bukan masalah besar. Kalau ada yang perasan, cinta mereka ni cukup banyak mengheret orang lain dalam kancah yang sama.

Minggu lalu, Neelofa lega dengan pengumuman yang dibuat pasangan itu. Sebelum ini kecoh orang kata Neelofa rampas Shahz Jaszle daripada Maria Farida, ternyata ia tak betul, selamatlah Neelofa sekarang.

Lash Mokhtar Kecewa Miera Liyana Curang

Tup-tup baru-baru ni ada yang bercerita hal pelakon Lash Mokhtar yang sebenarnya sedang menderita teruk, ekoran pendedahan pasangan baru itu. Lash Mokhtar ni sekadar sederhana popular, tetapi bakatnya boleh tahan hebat juga.

Ada sumber yang memberitahu kami, Lash Mokhtar begitu kecewa bagai nak gila dengan pengakuan Miera Liyana tu. Sebelum ni mereka merupakan pasangan kekasih yang sedang mengenal hati budi katanya.

Malah banyak gambar mesra Miera dan Lash Mokhtar yang tersebar di internet. Mesra bukan sikit-sikit beb, mesra yang sesungguh-sungguhnya.

Mungkin sebab itu Lash Mokhtar kecewa sangat bila sekarang ini, dirinya ditinggalkan tanpa arah, tanpa sebarang ucap selamat.

Gambar Miera Liyana Curang Buat Lash Mokhtar Kecewa
Gambar Miera Liyana Curang Buat Lash Mokhtar Kecewa

Tak ada angin, tak ada ribut tiba-tiba sahaja Miera Liyana kata dia bercinta dengan orang lain dan Lash Mokhtar hanya tahu melalui surat khabar bila Miera Liyana kata dia sudah bercinta dengan Shah Jaszle pula.

Maknanya Miera Liyana tak beri sebarang kata putus kepada Lash Mokhtar, tetapi dah mengaku bercinta dengan orang lain?

Nasihat kami pada Lash Mokhtar agar bersabar sahajalah. Bunga tak sekuntum, Miera Liyana tu boleh diganti.

Syed: Geli dengar cerita pasangan artis lelaki tinggal sebumbung. Keluar rumah ada kesan gigitan cinta lagi. -Utusan Hiburan.

Tengok Video Temubual Miera Liyana Sosial Liar Dalam Rentaz!


mohdrohaizad.com - Yelah, kesianlah kepada Lash Mokhtar yang semestinya kecewa menderita teruk dibuat si Miera Liyana yang sah-sah curang. Apa-apapun, semoga Lash Mokhtar kembali ok dan cari aja yang lain buat penganti Miera Liyana yang kureng best tu.

Ulasan