Rozita Che Wan Seksi Hot Beraya Di Alor Setar Kedah

Rozita Che Wan Seksi Hot Beraya Di Alor Setar Kedah

Bagi aktres jelita, Rozita Che Wan, Ramadan dan Aidilfitri tahun ini sememangnya tahun sibuk buat empunya diri. Sepanjang bulan puasa, jadual harian Rozita Che Wan dipenuhi dengan penggambaran drama dan telemovie. Empat daripada drama itu ditayangkan sempena Hari Raya Aidilfitri.

Namun, Rozita Che Wan di sebalik kesibukan yang melanda diri, sempat juga Rozita Che Wan menyusun jadual untuk dibahagikan antara keluarga dan ibadah apabila wanita yang mesra disapa Rozita Che Wan ini berkunjung ke tanah suci Mekah untuk menunaikan umrah bersama ibu dan kakaknya.

“Ini kali kedua saya menyambut Ramadan di tanah suci kota Mekah. Saya memang telah rancang untuk pergi umrah kali ini semasa bulan Ramadan kerana tahun lepas saya pergi pada hari biasa bukan bulan puasa,” cerita Rozita Che Wan yang biasanya mengambil cuti raya salama seminggu.

Gambar Rozita Che Wan Seksi Hot Janda Popular Bersama Jasmin Hamid
 Gambar Rozita Che Wan Seksi Hot Janda Popular Bersama Jasmin Hamid

Oleh kerana jadual kerja yang padat, cuti raya tahun ini hanya diambil selama empat hari dan cuti tersebut dimanfaatkan Rozita Che Wan untuk membawa anak-anak pulang ke kampung halamannya di Alor Setar, Kedah memandangkan tahun ini giliran Rozita Che Wan bersama dua orang puteranya.

“Hari raya pertama yang lalu, saya telah bertandang ke rumah saudara sebelah bapa diikuti hari kedua di sebelah ibu saya. Pada raya ketiga kami mengadakan rumah terbuka di kediaman ibu bapa saya.

“Jika bercuti panjang, bermula raya keempat, kebiasaannya saya dan anak-anak akan pergi bercuti di Pulau Langkawi, Kedah kerana perjalanan ke sana dari Alor Setar agak dekat. Tapi oleh kerana jadual penggambaran yang padat, hasrat itu terpaksa dilupakan,” bicara Rozita Che Wan ibu tunggal yang punya dua orang anak lelaki bernama Ammar Effendy, 15 tahun dan Aniq Ezzra, 12 tahun.

Ceritanya Rozita Che Wan lagi, cuti raya tahun ini diambil sedikit kerana selepas pertengahan raya, wanita yang gemar berceloteh akan mengambil cuti panjang untuk membantu anaknya, Ammar Effendy membuat persediaan menduduki peperiksaan Menengah Rendah (PMR) tahun ini.

“Selepas 15 September, saya akan berhenti sementara daripada mengambil tawaran atau terlibat dengan apa-apa penggambaran selama sebulan. Ini kerana saya ingin membantu anak saya belajar bagi menghadapi peperiksaan penting PMR.” -Kosmo!

Tengok Video Rozita Che Wan Sexy Hot Menayang Body Mantapnya Dalam Rancangan Anda Ada 60 Saat.
mohdrohaizad.com - Rozita Che Wan janda seksi hot Malaysia akan berkahwin tidak lama lagi. Jodohnya dengan jejaka bujang mungkin akan menjadi kenyataan tidak lama lagi.. Sama-sama kita nantikan, siapa lelaki bujang yang berjaya memikat Rozita Che Wan.

Ulasan