Terkini Tasha Shila Seksi Hot Kejar Kahwin VIP

Terkini Tasha Shila Seksi Hot Kejar Kahwin VIP

Di sebalik kebanjiran ramai pelakon-pelakon baharu yang mewarnai industri lakonan ketika ini, ternyata usaha pelakon (Gambar) Natasha Sheila Abd. Razak untuk menempatkan dirinya sebaris dengan pelakon-pelakon wanita yang lain dilihat semakin berhasil.

Tasha Shila baru sahaja bergelar artis selama dua tahun, namun pelakon yang lebih popular dengan nama Tasha Shila dengan pantas mencuri tumpuan ramai menerusi lakonannya yang memberi impak kepada penonton.

Tasha Shila boleh dikatakan tahun 2011 adalah tahun yang sememangnya memberi tuah kepada pelakon yang berasal Kuala Lumpur itu apabila namanya menjadi sebutan ramai, meskipun lebih dikenali menerusi watak antagonis.

Menurut pelakon jelita berusia 24 tahun itu ketika ditemui baru-baru ini, dia sangat bersyukur apabila namanya kini semakin menyerlah setelah dua tahun bergiat secara aktif dalam bidang lakonan.

Gambar Tasha Shila Seksi Hot Artis Malaysia
Gambar Tasha Shila Seksi Hot Artis Malaysia

"Memang tahun ini dilihat cukup bertuah buat diri saya apabila kehadiran saya dalam industri lakonan sudah mula disedari ramai pihak. Malah, tawaran berlakon juga semakin banyak yang diterima.

"Walaupun kerap membawakan watak yang dibenci penonton, namun saya tetap gembira kerana ia telah memberi impak yang positif sehinggakan saya semakin diterima di dalam industri ini," ujar Tasha Shila anak sulung dari tiga beradik itu.

Menurut Tasha Shila pelakon yang pernah membintangi filem Ratu The Movie itu lagi, sememangnya dia tidak menyangka apabila pantas mengecap populariti biarpun baru dua tahun bergelar anak seni.

Jelas Tasha Shila, memandangkan industri lakonan sekarang ini dibanjiri dengan kehadiran ramai pelakon-pelakon baharu, dia sendiri bertekad untuk lebih fokus dalam karier yang diceburinya.

"Boleh dikatakan pelakon-pelakon baharu yang muncul sekarang ini memang ramai yang berbakat. Sebab itu saya mahu lebih serius agar kehadiran saya dalam dunia lakonan terus diterima peminat.

"Meskipun terpaksa bersaing dengan pelakon-pelakon lain yang lebih hebat dan berbakat, tetapi saya anggap itu sebagai satu persaingan sihat. Malah, ini yang membuatkan saya perlu berusaha dengan lebih keras lagi," ujar Tasha Shila.

Gambar Tasha Shila Panas Dikatakan Kejar VIP
Gambar Tasha Shila Panas Dikatakan Kejar VIP

Pada masa yang sama, Tasha Shila juga menafikan sekeras-kerasnya tohmahan segelintir pihak yang mengatakan dia menceburi bidang lakonan kerana mahu mengejar cinta golongan berstatus VIP dengan berbekalkan wajah yang cantik.

Ujar Tasha Shila, dia sedar tohmahan sebegitu pasti akan dihadapi pelakon baru sepertinya, namun dia tetap bertegas bahawa pembabitannya dalam bidang lakonan adalah semata-mata kerana minat yang begitu mendalam serta mahu membantu menambah pendapatan keluarga.

"Memang saya tidak nafikan pernah mengenali ramai golongan yang berstatus VIP ini. Itu pun disebabkan saya pernah bekerja selama beberapa tahun di sebuah butik jenama terkenal sebelum bergelar pelakon.

"Kalau saya mahu, sudah tentu sejak dari dahulu lagi sudah saya lakukan. Namun, langsung tidak pernah terlintas di fikiran saya untuk mencari kesenangan dengan jalan yang mudah," jelas Tasha Shila.

Tasha Shila Jadi Penyanyi

Meskipun bakat Tasha Shila dalam bidang lakonan dilihat semakin menyerlah, tetapi pelakon jelita berkenaan meluahkan yang dia sebenarnya lebih berminat untuk menjadi penyanyi suatu masa dahulu.

Jelas Tasha Shila lagi, ramai peminat yang tidak tahu bahawa dia pernah menjalani uji bakat rancangan realiti Akademi Fantasia pada musim ketiga dan ketujuh. Bagaimanapun, rezeki ternyata tidak menyebelahinya untuk menjadi salah seorang peserta dalam rancangan tersebut.

"Kalau dahulu apabila ditanya sama ada saya berminat untuk menjadi pelakon atau penyanyi, memang saya akan memilih untuk menjadi penyanyi. Sebelum ini, saya juga mendapat tawaran untuk merakamkan single, tetapi ia senyap begitu sahaja.

"Sekarang ini saya tak sangka pula sekarang rezeki saya lebih terarah ke bidang lakonan. Apa pun saya tetap berpuas hati dengan apa yang dikecapi dan saya berharap dapat berdiri setanding dengan pelakon-pelakon popular lain," ujar Tasha Shila masih berminat untuk menjadi penyanyi.

Ketika ditanya sama ada dia masih berminat untuk bergelar seorang penyanyi, Tasha menjelaskan impiannya menjadi penyanyi tidak pernah padam. Cuma dia merasakan buat masa ini biarlah bakat seni yang ada ditumpukan kepada berlakon sahaja.

Ujar Tasha Shila, sebagai seorang pelakon baharu dia tidak harus terlalu terburu-buru untuk mencuba bidang seni yang lain dan lebih baik sekiranya dia menimba lebih banyak ilmu dan pengalaman tentang selok-belok dunia lakonan.

"Lagipun saya ingin buktikan kepada semua orang yang saya memang mampu untuk menjadi seorang pelakon yang bagus. Saya tidak mahu orang membuat persepsi negatif dengan mengatakan saya berlakon macam kayu dan hanya bergantung kepada paras rupa untuk menjadi pelakon," tegas Tasha Shila.

Tasha Shila Masih Solo Menjadi Idaman Lelaki

Tasha Shila dengan memiliki paras rupa menawan dan pastinya menjadi idaman serta rebutan ramai lelaki, sudah tentu Tasha turut ditebak dengan persoalan mengenai gerangan siapakah jejaka yang sudah bertakhta di hatinya ketika ini.

Meskipun kalau dilihat adalah sesuatu yang tidak mustahil buat dirinya untuk mendapat jodoh di kalangan lelaki kacak dan kaya, apa yang menariknya Tasha Shila mengakui dia kini tidak mempunyai teman lelaki.

"Mungkin ada yang tidak percaya saya masih lagi solo, namun itulah hakikat sebenarnya. Apatah lagi dengan jadual lakonan saya yang terlalu sibuk membuatkan saya belum terfikir untuk menjalinkan hubungan percintaan.

"Ini bukanlah disebabkan saya terlalu memilih sangat dan meletakkan kriteria tertentu kepada mana-mana lelaki yang cuba mendekati saya. Malah, saya sendiri tak kisah kalau ibu saya mahu mencarikan lelaki yang sesuai untuk saya," jelas Tasha Shila terus terang.

Biarpun menyatakan dirinya sanggup menerima lelaki atas pilihan keluarga, tetapi buat masa ini dia masih belum memikirkan tentang tempoh untuk mendirikan rumah tangga dan mahu mengejar cita-citanya terlebih dahulu iaitu bergelar pelakon yang berjaya.-Kosmo!

Tengok Video Tasha Shila Sexy Hot Nyanyi Lagu Pudar Secara Live.


mohdrohaizad.com - Tasha Shila memang memiliki wajah yang cantik jelita. Tidak menjadi masalah kepada Tasha Shila untuk kahwin bersama orang yang berstatus VIP, tidak mustahil ada orang kaya bergelar datuk yang mengejar Tasha Shila terlebih dahulu.

Ulasan