Watie Sadali Seksi Hot Nikah Joey Selepas Cerai

Watie Sadali Seksi Hot Nikah Joey Selepas Cerai

Terjerat dengan pelbagai kontroversi, Watie Sadali mengakui dia sedikit tertekan dengan perjalanan kehidupannya sekarang.

Watie Sadali pernah berangan untuk mengundurkan diri daripada bidang seni ini, Watie Sadali bagaimanapun terpaksa melupakan hasratnya kerana ini merupakan punca rezeki utamanya untuk membesarkan anak tunggal Watie Sadali, Afiq Danial, 7 tahun. 

Watie Sadali diheret dengan pelbagai masalah,  Watie Sadali sebaiknya enggan membawa perkara ini ke tengah dan kebiasaannya hanya mendiamkan diri kerana enggan menimbulkan masalah yang lebih besar.

Watie Sadali Perampas Joey 

Watie Sadali terkilan dengan apa yang berlaku ke atas dirinya, jelas Watie Sadali, dia paling terkesan dengan kontroversi yang mengatakan dirinya seorang perampas, apabila dia dituduh menyebabkan perkahwinan pelakon, Joey dan isterinya berantakan.

Lantas disebabkan perkara ini juga, Watie Sadali yang menjadualkan pernikahan bersama Joey pada bulan Ramadhan yang lalu terpaksa menangguhkan niat mereka untuk membina masjid kerana enggan perkara ini menjadi lebih keruh.

“Saya tidak pernah melarikan diri daripada kontroversi, namun ada ketikanya saya terkilan dengan kontroversi yang datang dalam kerjaya dan kehidupan saya sehingga membuatkan saya mahu merajuk dan berhenti daripada terus aktif.

Gambar Watie Sadali Seksi Hot
Gambar Watie Sadali Seksi Hot

“Tapi saya harus terima semua ini sebab ini sahaja punca rezeki saya dan saya harus bekerja untuk menjaga Afiq Danial.

“Masalah saya bersama Joey masih lagi tergantung, walaupun selepas Joey telah sah bercerai dengan isterinya, namun ia bukan satu perkara yang mudah untuk kami berdua.  Ramai yang cakap, bila kes Joey selesai, senang untuk kami bersama, sebenarnya tidak sebab masih banyak perkara yang belum selesai antara  saya, dia dan bekas isterinya.

“Sebenarnya kami merancang untuk nikah bulan puasa yang lalu, tetapi apabila keluar satu kenyataan daripada bekas isterinya dalam salah satu media, saya terpaksa bukan keputusan untuk batalkan rancangan ini, sebab saya sangat terkilan dengan apa dikatakan oleh bekas isterinya itu.

“Jadi buat masa ini, hubungan saya dan Joey masih tergantung buat sementara waktu, dan kami perlukan sedikit masa untuk selesaikan dahulu  apa yang perlu,”luah Watie Sadali.

Watie Sadali Sayang Joey

Bertanyakan tentang teman lelakinya, Joey, jelas Watie Sadali dia sangat menyayangi Joey kerana sifat lelaki itu yang sangat baik dan dilihat seperti lelaki Melayu terakhir.

“Joey tidak ada cacat celanya, dia terlalu baik sehinggakan dia sanggup menerima apa sahaja keputusan saya sekarang ini.

Gambar Watie Sadali Nikah Joey Selepas Cerai Selesai
Gambar Watie Sadali Nikah Joey Selepas Cerai Selesai

“Dia tidak pernah memaksa, dan apa sahaja keputusan yang saya buat diterima dengan begitu baik sekali.

“Saya sangat sayangkan dia, walaupun dia bukanlah lelaki yang kaya ataupun siapa-siapa, bagi saya yang sudah pernah berkahwin, lelaki sepertinya sangat sukar untuk ditemui dan dia ibarat lelaki Melayu terakhir,”jelas Watie Sadali yang terlibat dalam drama bersiri, Cuak  di Astro Citra. -ManggaOnline.

Tengok Video Watie Sadali atau Watie Elite Buat Kenyataan Kontroversi Di Youtube.


mohdrohaizad.com - Watie Sadali atau Watie Elite seksi hot memang akan nikah Joey tidak lama lagi selepas kes cerai dan kontroversi reda. Nak buat macam mana kan? Kena sabar ja lah Watie Sadali.

Ulasan