Zarina Anjoulie Lavocah Maki Hamun Awal Ashaari Hisap Dadah

Zarina Anjoulie Lavocah Maki Hamun Awal Ashaari Hisap Dadah

Terkejut melihat pelakon penuh kontroversi, (Gambar) Zarina Anjoulie Lavocah  tiba-tiba sahaja mengamuk memarahi pelakon dan pengacara Awal Ashaari melalui laman sosial, twitternya baru-baru ini.

Tidak menyatakan sebab yang jelas, Zarina Anjoulie bagaimanapun melemparkan kata-kata kasar maki hamun terhadap Awal Ashaari sehingga sanggup memijak pengacara Fuhh ini sekiranya mereka bertemu di luar.

Bertanyakan kekasih kepada pelakon Scha Al-Yahya ini, sama ada dia ada melakukan kesalahan terhadap Zarina Anjoulie, Awal Ashaari bagaimanapun bersumpah tidak mengenali siapa Zarina Anjoulie Lavocah ini.

Gambar Zarina Anjoulie Lavocah Seksi Hot Berpakaian Lucah
Gambar Zarina Anjoulie Lavocah Seksi Hot Berpakaian Lucah

“Secara peribadinya, memang saya tidak mengenali  siapa dia, Zarina Anjoulie Lavocah Tidak kisahlah kalau ada yang kata saya naif kerana tidak mengenalinya, tetapi realitinya saya memang tidak kenal siapa dia.

“Saya terkejut bila membawa status twitter Zarina Anjoulie yang mengamuk memarahi saya, dan saya tidak tahu atas alasan apa dia begitu marah pada saya sehingga membabitkan ibu bapa saya.

“Bila tahu tentang perkara ini, saya dan pengurus menghubungi penerbit program Fuhh untuk cek semula sama ada saya ada terlepas cakap tentang dia sewaktu program itu berlangsung ataupun tidak, dan saya sendiri menonton semula Fuhh! melalui Tonton untuk  mencari di mana silapnya.

Gambar Zarina Anjoulie Terkini Maki Hamun Awal Ashaari Di Twitter
Gambar Zarina Anjoulie Terkini Maki Hamun Awal Ashaari Di Twitter

“Tetapi sepanjang saya mengacarakan Fuhh! lebih kurang seratus episod, tiada langsung cerita mengenai dia dalam program itu, jadi saya sendiri tidak pasti kenapa dia begitu marah kepada saya.

“Sememangnya saya terkilan, apabila dia mengaitkan ibu saya dalam status-status itu, selain mengungkit semula cerita-cerita lama saya dahulu, sedangkan perkara itu sudah lama saya tutup,”luah Awal Ashaari terkilan.

Zarina Anjoulie Tumpang Populariti

Bercerita lanjut tentang perkara itu, jelas Awal Ashaari, ramai yang bercerita padanya bahawa pelakon Zarina Anjoulie Lavocah ini selalu sahaja mencetuskan kontroversi, jadi dia enggan melayan perkara ini.

“Bila perkara ini terjadi pada saya, ramai yang bertanya dan ada yang kata pelakon ini memang selalu mencetuskan kontroversi.

Gambar Awal Ashaari Hot Hisap Dadah
Gambar Awal Ashaari Hot Hisap Dadah

“Saya memang langsung tidak mengenalinya, tidak tahu dia pernah berlakon dan tidak pernah lihat lakonannya dan rasanya kami tidak pernah bertemu dalam satu majlis yang sama.

“Saya ada Google namanya di internet , kebanyakan cerita yang keluar kurang menarik selain gambar-gambar yang kurang sopan.

“Niat dia mengeluarkan kata-kata itu mungkin juga salah satu cara untuk dia naik semula dalam industri ini,”jelas Awal Ashaari.

Tengok Video Zarina Anjoulie Lavocah Sexy Hot Aksi Tayang Body Buah Dada.


mohdrohaizad.com - Awal Ashaari terus terang menggatkan Zarina Anjoulie Lavocah maki hamunnya disebabkan ingin tumpang popuriti dengan buat kontroversi. Betul ke Awal Shaari? Kes Awal Shaari hisap dadah sampai takut urine test polis pulak macam mana tu?

Ulasan