Amanda Imani Seksi Hot Pakai Dress Terdedah

Amanda Imani Seksi Hot Pakai Dress Terdedah Semasa Majlis Glamor

Wow! Semakin hari semakin berani penyanyi baru Amanda Imani bergaya seksi. Semasa hadir ke sebuah majlis glamor baru-baru ini Amanda tidak kekok mengenakan dress labuh yang tidak menutup bahagian belakang badan dia.

Walaupun dewan majlis itu dingin dengan pendingin hawa, tapi Amanda Imani biasa sahaja dengan fesyen terdedah belakang itu.

Gambar Amanda Imani Seksi Hot Dress Labuh Cantik
Gambar Amanda Imani Seksi Hot Dress Labuh Cantik

Tak tahulah Amanda Imani yang minta untuk menyarungkan fesyen sedemikian atau terpaksa memakainya sebab tak sempat lihat sebelum majlis bermula.

Fesyennya pakaian yang digayakannya memang cantik. Cuma terlebih seksi sahaja. Kami ni tak adalah alim sangat, tapi sapa-sapa pun akan kata baju tu seksi sangat tu bagi anak dara sunti macam Amanda Imani.

Fesyen begitu memang kita sering lihat kalau ada acara glamor di Hollywod. kalau ada majlis anugerah, bintang Hollywood akan menjadi tumpuan kerana fesyen baru yang dipakainya. Bab dedah mendedah tak jadi masalah bagi mereka.

Gambar Amanda Imani Terkini Mendedahkan Body Hot
Gambar Amanda Imani Terkini Mendedahkan Body Hot

Agaknya Amanda Imani nak mengikut tema sebab pada malam yang dihadirinya itu temanya New York dengan tema warna pula hitam dan putih.

Kalau tak silap kami tak lama dulu ada artis baru Miera Leyana jadi bahan hentaman kerana pakaian yang disarungnya menampakkan sebahagian buah dada sebab terdedah pada bahagian bawah lengan.

Tapi selepas itu Miera Liyana jadi popular. Adakah Amanda Imani nak jadi macam itu jugak?

Tengok Video Amanda Imani Sexy Hot Lagu (Selamilah Cinta).
mohdrohaizad.com - Seksi kan Amanda Imani memakai pakaian dress labuh nampak bahagian belakangnya. Kira terdedah jugalah tu Amanda Imani, apa-apapun Amanda Imani memang cantik seksi cun jelita.

Ulasan