Gosip Cinta Kamal Adli, Olivia Lubis Seksi Hot Hangat

Gosip Cinta Kamal Adli, Olivia Lubis Seksi Hot Hangat Di Indonesia

Pelakon Kamal Adli mengakui terkejut apabila digosipkan sedang asyik bercinta dengan pasangannya dalam filem Gerimis Mengundang, Olivia Lubis Jensen oleh media di Indonesia.

Kata Kamal Adli, dia terkejut melihat sebuah rancangan hiburan Indonesia yang menceritakan tentang percintaan mereka sepanjang berada di lokasi penggambaran filem itu.

Gambar Olivia Lubis Jensen Seksi Hot Artis Indonesia
Gambar Olivia Lubis Jensen Seksi Hot Artis Indonesia

“Di Indonesia memang saya sedang digosipkan bercinta dengan Olivia Lubis Jensen, saya sendiri terkejut apabila berita tentang kami disiarkan selama satu jam.

“Sedangkan kami langsung tidak bercinta, tapi saya faham tugas media di sana yang mahukan lebih gosip panas berbanding cerita biasa. Tapi kalau boleh biarlah di sana sahaja,” kata Kamal Adli ketika ditemui di majlis ramah mesra bersama pelakon-pelakon filem Gerimis Mengundang, di sini, Khamis.

Tambah Kamal Adli, biarpun kebanyakan laporan media di negara itu tidak tepat, namun ia merupakan satu publisiti untuk dirinya dan filem tersebut.

Gambar Kamal Adli Konon Bercinta Dengan Olivia Lubis Jensen
Gambar Kamal Adli Konon Bercinta Dengan Olivia Lubis Jensen

“Cerita yang digambarkan oleh media Indonesia sangat dahsyat sehinggakan seperti kami betul-betul bercinta. Ada peminat yang menonton rancangan-rancangan hiburan di sana percaya tentang cerita itu.

“Walaupun perkara tersebut tidak benar tapi saya yakin ia adalah cara untuk mereka mengangkat nama saya dan mempromosi filem Gerimis Mengundang tersebut,” jelas Kamal Adli.

Kata Kamal Adli lagi, disebabkan gosip percintaan tersebut juga dia mendapat tawaran berlakon sinetron oleh beberapa buah produksi Indonesia.

“Saya ada dihubungi oleh beberapa orang yang meminta biodata diri untuk produksi drama Indonesia, tetapi saya tolak kerana masih belum bersedia.

“Saya rasa belum sampai masanya untuk ke sana kerana pelakon-pelakon Indonesia semuanya hebat-hebat belaka jika dibandingkan dengan bakat lakonan saya,” ujar Kamal Adli.

Filem Gerimis Mengundang terbitan E-Rama Creative Sdn. Bhd. dengan kerjasama Wanna-B Music Production dari Indonesia ini dijangka akan ditayangkan secara serentak di kedua-dua buah negara pada Mac 2012. -Mstar.

Tengok Video Olivia Lubis Jensen Sexy Hot Beraksi Di Bilik Tidurnya.


mohdrohaizad.com - Tidak sabar rasanya untuk menyaksikan filem Gerimis Mengundang pada tahun 2012. Gosip percintaan Kamal Adli dan Olivia Lubis Jensen di Indonesia memang semakin panas hangat di media-media hiburan Indonesia.

Ulasan