Julia Ziegler Panas Bergaduh Sharifah Shahirah, Didie Alias

Julia Ziegler Panas Bergaduh Dengan Sharifah Shahirah, Didie Alias?

Kalau ada anugerah artis paling panas bulan ni, memang Joyah nak beri pada Julia Ziegler. Bukan Julia Ziegler panas sebab banyak makan durian tetapi panas sebab banyak sangat 'berperang' dengan rakan artis yang lain.

Joyah tak pasti pula Julia Ziegler ni memang berperangai begitu. Ada yang tak puas hati sahaja terus sembur. Kalau begitu memang Julia Ziegler boleh kumpul musuh paling ramai dalam industri kita ni.

Dulu Joyah pernah tulis pasal pertelingkahan antara Julia Ziegler dengan Didie Alias. Tak tahu apa kesudahan cerita perang mereka tu memandangkan masing-masing mahu mempertahan diri sendiri.

Gambar Julia Ziegler Seksi Hot Model Terkenal Malaysia
Gambar Julia Ziegler Seksi Hot Model Terkenal Malaysia

Terbaru Julia Ziegler 'menyerang' Sharifah Shahirah pula akibat rasa tak puas hati terhadap adiknya Sharifah Sakinah. Amboi, tak dapat adik bantai kakak yer? Kelas awak Julia.

Ada yang kata semuanya berpunca rasa iri hati, ada yang kata berebut teman lelaki dan macam-macam cerita. Tapi khabarnya Julia Ziegler dah buat kenyataan pada sebuah portal yang mengatakan dia bertindak kerana Sharifah Sakinah bawa cerita tak baik perihalnya.

Aduh, apa nak jadi dengan awak semua ni? Tak puas hati sahaja terus main serang-serang. Kalau semua artis macam ni, alamatnya memang ramai yang tiap-tiap minggu Joyah kena tulis hal mereka. Buang yang keruh ambil yang jernih. Tak begitu semua? -Joyah, Utusan Malaysia.

Tengok Video Julia Ziegler Seksi Hot Kongsi Tips Kecantikan.


mohdrohaizad.com - Betul ke Julia Ziegler iri hati suka bergaduh dengan artis? Bagi penulis mesti ada sebabnya kenapa Julia Ziegler model seksi hot ini panas memanjang dengan rakan artisnya yang lain. Diharap isu Julia Ziegler bergaduh dengan Sharifah Shahirah dan Didie Alias selesai dengan aman.

Ulasan