Apabila Gambar Nicole Bogel Seperti Bidadari

Apabila Gambar Nicole Scherzinger Bogel Seperti Bidadari.

Bekas anggota The Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger kembali hadir dengan berita sensasi. Selepas dilaporkan sudah mempunyai kekasih baharu walau baru sahaja putus cinta, dia kini menghangatkan dunia hiburan dengan sekeping gambar bogel! Gambar tersebut menunjukkan bahagian belakang badannya tanpa seurat benang.

Gambar Nicole Scherzinger Seksi Hot Bogel Culo By Mazzuco
Gambar Nicole Scherzinger Seksi Hot Bogel Culo By Mazzuco


Gambar bogel Nicole Scherzinger tersebut dirakamkan oleh jurugambar Raphael Mazzucco menyaksikan badannya hanya dihiasi mahkota dan kalung bunga-bunga pada bahagian atas badan seperti menjadikan dia seorang bidadari dalam keadaan berbogel yang tidak sengaja dirakam gambarnya.

Sementara itu pada bahagian pinggang Nicole Scherzinger, punggung dan paha juri program realiti X Factor ini pula, ia seakan dilukis dengan gambar bertema etnik.

Gambar Nicole Scherzinger Seksi Hot Butterfly
Gambar Nicole Scherzinger Seksi Hot Butterfly

Gambar Nicole Scherzinger ala bidadari bogel itu kemudian dipamerkan dalam sebuah buku berjudul Culo by Mazzucco. Selain Nicole Scherzinger, sebenarnya ada ramai selebriti lain yang gambarnya pernah dirakamkan oleh Mazzucco dimuatkan di dalam buku tersebut.

Mereka termasuklah Lady Gaga, Fergie, Sarah McLachlan, Alessandra Ambrosio, Pamela Anderson dan Stacy Keibler. Hanya gambar Nicole Scherzinger yang berbogel ala bidadari itu yang menjadi perhatian. (Sumber: Kosmo!)

Tengok Video Nicole Scherzinger Seksi Hot "Wet".


mohdrohaizad.com - Apabila gambar Nicole Scherzinger menjadi panas kontroversi kerana Nicole Scherzinger seksi berbogel seperti bidadari.

Ulasan