Artis Bollywood Tidak Senonoh Kencing Atas Lebuh Raya

Artis Bollywood Ranbir Kapoor Tidak Senonoh Kencing Atas Lebuh Raya.

Ranbir Kapoor merupakan aktor muda paling hangat di Bollywood saat ini, memiliki wajah yang kacak serta kelihatan seperti seorang jejaka yang baik, namun itu tidak menghalang dirinya untuk berkelakuan tidak senonoh dan memalukan di khalayak.

Ranbir Kapoor baru muncul dengan filem pecah panggung, Rockstar, Ranbir Kapoor dikatakan telah melakukan sesuatu yang tidak senonoh iaitu membuang air kecil di atas lebuh raya ketika dalam perjalanan pulang dari Karjat, India.

Gambar Ranbir Kapoor Tidak Senonoh Kencing Atas Lebuh Raya
Gambar Ranbir Kapoor Tidak Senonoh Kencing Atas Lebuh Raya

Ujar sumber: "Ranbir Kapoor sedang dalam perjalanan pulang dari Karjat pada waktu siang hari. Namun, dia terpaksa menghentikan kereta di tengah-tengah lebuh raya yang kosong ketika itu kerana dia dah tahan mahu membuang air kecil.

"Ketika dia sedang kencing di atas lebuh raya itu, tanpa disedarinya perbuatannya itu telah menarik perhatian sebuah kereta peronda polis dan seorang pegawai polis telah turun dari kereta itu dan menegur perbuatan Ranbir yang memalukan itu."

Tambah sumber tersebut, Ranbir Kapoor yang terpaksa menahan malu memohon maaf dan dia bernasib baik kerana pegawai polis itu memaafkan perbuatannya itu dan melepaskan dia tanpa sebarang dakwaan kerana melakukan tindakan yang tidak senonoh di kawasan terbuka. (Sumber: Kosmo!)

Tengok Video Ranbir Kapoor Artis Bollywood Filem "Rockstar".
mohdrohaizad.com - Artis Bollywood Ranbir Kapoor mengakui tindakan kencing di atas lebuh raya merupakan tindakan tidak senonoh dan sudah mohon maaf. Di Malaysia kencing merata-rata pun tak apa..

Ulasan