Ayda AF9 Tidak Mahu Kontroversi Gosip Liar

Ayda AF9 Tidak Mahu Kontroversi Gosip Liar Untuk Popular?

WAH…semakin cantik dan berseri-seri bintang berbakat besar (Gambar) Nur Shuhada Jebat (19 tahun) ni. Rezekinya dalam bidang seni pun semakin baik.

Cerita Ayda AF9 Tentang Kontroversi Gosipnya:

“Alhamdullilah Ayda bersyukur dan seronok dengan apa yang Ayda dapat. Tapi secara jujurnya Ayda masih belum boleh berpuas hati dengan pencapaian setakat ini.

“Bagi Ayda, dunia seni Aida baru sangat bermula dan takkan ada rasa puas dalam diri Aida jika ia berkaitan dengan dunia seni. Kita tidak akan rasa puas jika kita buat sesuatu yang kita minat. Kita sentiasa mahu buat yang lebih baik sepanjang masa.

“Masing-masing mempunyai pendapat dan cara tersendiri untuk popular dan kekalkan populariti. Bagi Ayda, kontroversi ada baik dan buruknya. Bagaimana pun, Ayda tidak akan mengunakan kontroversi sekadar untuk meraih populariti kerana bagi Ayda, artis yang popular dengan kontroversi berbanding pencapaiannya dalam bidang seni tidak kekal lama.

Gambar Ayda Seksi Hot Buat Peminat
 Gambar Ayda Seksi Hot Buat Peminat

“Jadi Ayda akan jadikan contoh-contoh tersebut untuk muhasabah dan mematangkan diri kerana sekarang Ayda sudah bergelar anak seni.

“Ayda ini sememangnya orang yang petah bercakap. Insyaallah Aida takkan cepat melatah jika ada gosip yang datang.’’

Ayda AF9 Pandai Tepis Kontroversi Gosip

Pendekata, Ayda ni pandai menepis gosip. Betul tak?

“Ayda akan cuba mempersiapkan diri dari segi fizikal dan mental bagi menangani gosip yang mungkin bakal hadir. Aida akan minta pendapat dan sokongan dari keluarga dan sahabat terutamanya mummy.”

Haa…begitulah cerita Ayda yang mula sibuk dengan pengambaran filem Gila Gila Remaja 2. Selain itu, Ayda juga akan muncul dengan lagu duet bersama Afif AF9 berjudul Berikan Aku Waktu. Peminat yang ingin mengikuti perkembangan terbaru Ayda boleh search Aida AF9 di laman Facebook. (Sumber: Portal Mangga Online)

Tengok Video Aida AF9 Dalam Kenangan Semasa Di Akademi Fantasia 9.


mohdrohaizad.com - Baguslah apabila Ayda AF9 membuat keputusan untuk tidak mahu kontroversi dan gosip liar semata-mata untuk popular. Jangan jadi sesetengah artis Malaysia yang gah dengan isu kontroversi gosip malah skandal untuk naikkan nama.

Ulasan