Isu Kontroversi Nabila Huda Curang? Skandal Cium?

Betul Ke Isu Kontroversi Nabila Huda Curang? Skandal Cium?

Vokalis kumpulan Search, Suhaimi Abdul Rahman atau Amy berharap anaknya, Nabila Huda, 27 tahun, menjaga tingkah laku demi menjaga kerjayanya sebagai seorang pelakon.

Kata Amy, Nabila Huda seharusnya lebih fokus dan jangan rosakkan apa yang telah dikecapinya hari ini dengan perkara-perkara yang boleh menjejaskan namanya dalam industri.

Gambar Nabila Huda Bercium Sosial dan Clubbing Sakan
Gambar Nabila Huda Bercium Sosial dan Clubbing Sakan

"Saya tidak tahu tentang gambar-gambar itu, tapi sebagai bapa saya berharap dia menjaga tingkah lakunya kerana dia seorang perempuan.

"Dia yang memilih untuk menjadi selebriti dan seharusnya dia menjaga kerjaya dan fokus dengan apa yang dia ada sekarang," katanya ketika ditemui pada majlis pelancaran single berjudul Simetri, di sini, Selasa.

Amy diminta mengulas tentang laporan sebuah program hiburan yang menyiarkan beberapa keping gambar artis yang dipercayai milik Nabila Huda.

Gambar Amy Search Nasihat Nabila Huda Jaga Maruah Tingkah Laku
Gambar Amy Search Nasihat Nabila Huda Jaga Maruah Tingkah Laku

Gambar-gambar liar tersebut diambil ketika Nabila Huda sedang berpesta di Pulau Tioman bersama seorang lelaki yang dikatakan teman lelakinya.

Bagaimanapun, Amy enggan mengulas lanjut perkara tersebut namun berharap Nabila Huda sedar dan bertanggungjawab terhadap kesilapannya.

"Saya harap dia tidak melarikan diri daripada kesilapan yang telah dilakukan dan bertanggungjawab dengan apa yang telah berlaku," kata Amy Search. -Mstar.

Tengok Video Nabila Huda Berbikini Seksi Hot Di Pulau Tioman.


mohdrohaizad.com - Apa nak jadi dengan anak Amy Search ni ya? Si Nabila Huda dengan beraninya menunjukkan kisah curangnya terang-terangan buat tatapan peminat. Berubahlah Nabila Huda, bapa dah bagi nasihat tuu..

Ulasan