Najwa Mahiaddin Hasilkan Album Melayu Buat Peminatnya

Najwa Mahiaddin Akan Hasilkan Album Melayu Buat Peminatnya Tahun Depan.

Penyanyi Najwa Mahiaddin memberitahu ingin menghasilkan sebuah album Melayu pada tahun hadapan untuk para peminatnya.

Najwa Mahiaddin berkata, untuk album itu nanti dia akan mengekalkan elemen soul dengan menyelitkan beberapa irama klasik Melayu di dalamnya.

Gambar Najwa Mahiaddin Seksi Hot Chubby
Gambar Najwa Mahiaddin Seksi Hot Chubby

"Saya berkemungkinan akan muncul dengan album baru dalam bahasa Melayu tetapi semuanya masih dalam perancangan," ujar Najwa Mahiaddin kepada mStar Oline ketika ditemui baru-baru ini.

Najwa Mahiaddin berkata, setakat ini dia masih dalam peringkat menulis lirik dan tidak mahu terburu-buru menghasilkan album tersebut.

Kata Najwa Mahiaddin lagi, tumpuannya kini adalah kepada pelajaran yang masih berbaki selama setahun lagi di Berklee College of Music Boston, Amerika Syarikat (AS).

Najwa Mahiaddin Menang Anugerah Lagu Inggeris Tempatan Terbaik

Terdahulu, Najwa Mahiaddin membawa pulang dua anugerah iaitu Lagu Inggeris Tempatan Terbaik menerusi Got To Go dan Artis Baru Terbaik pada Anugerah Industri Muzik 18 (AIM18) yang berlangsung pada 12 November lalu.

Najwa Mahiaddin muncul dengan album pertamanya berjudul Innocent Soul pada Mac lalu. (Sumber: Mstar)

Tengok Video Najwa Mahiaddin "Ain't That A Shame" Live di MHI TV3.


mohdrohaizad.com - Najwa Mahiaddin sememangnya berbakat dalam menghasilkan lagu malah mempunyai suara yang tersendiri. Langkah baik diambil Najwa Mahiaddin untuk menghasilkan album Melayu khas buat peminat setianya di Malaysia. Good luck Najwa Mahiaddin.

Ulasan