Adegan Ranjang Seks Dalam Filem Twilight

Adegan Ranjang Seks Dalam Filem Twilight?

Walaupun sudah bekerja sama dalam tiga siri Twilight, namun masih ada sikap malu-malu antara Robert Pattinson dan Kristen Stewart. Ketika diminta melakukan adegan ranjang, kedua-dua pelakon itu mengaku berasa sangat malu.

Dalam filem Twilight Saga, Breaking Dawn Part 1, pasangan ini perlu melakonkan adegan intim setelah bernikah dan berbulan madu. Walaupun melakukan adegan tersebut dengan kekasihnya dalam dunia realiti namun Pattinson mengaku berasa canggung.

Gambar Adegan Ranjang Seks Dalam Filem Twilight
Gambar Adegan Ranjang Seks Dalam Filem Twilight

Tidak hanya canggung, Robert juga harus berdepan rasa malu kerana terpaksa memalsukan adegan klimaks di depan seluruh kru filem yang merakam aksi seksnya.

Malu Adegan Klimaks Atas Katil

"Kami memandang ke arah kamera dan melakukan adegan klimaks. Rasanya benar-benar memalukan tetapi saya rasa semuanya berakhir dengan baik," akui pemegang karakter Edward Cullen tersebut. (Sumber: Kosmo!)

Tengok Video Adegan Ranjang Seks dalam Filem Twilight Saga Breaking Dawn Triler.


mohdrohaizad.com - Penulis dah tengok filem terbaru Twilight Saga Breaking Dawn. Adegan ranjang seks klimaks yang dipaparkan memang tidak sesuai buat tontonan kanak-kanak mahupun golongan remaja. Malah filem serial Twilight terbaru ini turut membosankan, bagi pendapat penulis secara peribadi, filem ini sudah tidak layak masuk filem, baik masuk drama sajalah.

Ulasan