Kontroversi Katrina Kaif Sebar Virus Bahaya di Internet

Isu Kontroversi Katrina Kaif Sebar Virus Bahaya di Internet.

Aktress Katrina Kaif menjadi nama paling berbahaya di Internet kerana ia mendedahkan para pelayar kepada serangan virus maya.

Menurut laporan sebuah syarikat antivirus, peminat yang menggabungkan nama Katrina Kaif dengan perkataan seperti free downloads, hot pictures, screen savers dan videos sebenarnya mendedahkan komputer mereka kepada serangan itu.

Gambar Katrina Kaif Seksi Hot Bollywood Actress
Gambar Katrina Kaif Seksi Hot Bollywood Actress

Dalam kajian itu, nama aktres tersebut berada pada kedudukan pertama dalam kalangan kata kunci selebriti paling berbahaya di India diikuti Deepika Padukone dan Kareena Kapoor.

Laporan itu menjelaskan bahawa pengguna akan mempunyai 10.26 peratus kemungkinan untuk terdedah kepada risiko jika menaip nama tersebut.

Video Adegan Lucah Artis Bollywood Jadi Sasaran Virus

Selain Katrina, selebriti nama lain yang tersenarai antara selebriti yang berbahaya di Internet termasuklah Saif Ali Khan, John Abraham, Priyanka Chopra, Aishwarya Bachchan, Bipasha Basu, Aamir Khan dan Shahrukh Khan. (Sumber: Kosmo!)

Tengok Video Kontroversi Katrina Kaif Berlakon Aksi Panas Lucah Dalam Filem.


mohdrohaizad.com - Isu kontroversi Katrina Kaif sebar virus bahaya di internet sebagai nombor 1 di dunia apabila kebanyakan pelayar internet mencari gambar, video, theme, download yang mengabungkan nama Katrina Kaif. Jadi berhati-hatilah apabila memuat-turunkan sesuatu yang meragukan. Sila scan file sebelum membukanya.

Ulasan