Miley Cyrus Dedah Payudara Di Majlis Rasmi

Miley Cyrus Dedah Payudara Buah Dada Di Majlis Rasmi?

Penyanyi dan pelakon popular remaja, Miley Cyrus, 19 telah mengejutkan ramai pihak apabila tampil dengan persalinan menjolok mata ketika menghadiri majlis CNN Heroes: An All-Star Tribute yang telah diadakan di Los Angeles, Ahad lalu.

Dia yang menyarungkan gaun kuning adi busana rekaan Roberto Cavalli pada majlis berkenaan, telah menunjukkan sebahagian payudaranya sekaligus telah menjadi bualan hangat di laman Twitter yang mengatakan bahawa beliau telah menjalani pembedahan payudara.

Isu Kontroversi Miley Cyrus Dedah Buah Dada

Kemunculannya itu juga telah menjadi isu di dalam majalah Star yang telah mendapatkan sendiri pendapat dari beberapa orang pakar bedah kosmetik bagi mengesahkan bahawa bintang Disney itu telah membuat rawatan bagi membesarkan payudaranya.

Gambar Miley Cyrus Dedah Buah Dada Payudara Dengan Pakaian Menjolok Mata
Gambar Miley Cyrus Dedah Buah Dada Payudara Dengan Pakaian Menjolok Mata

Seorang pakar bedah kosmetik dari Vitahl Medical Aesthestics di Colorado telah mengesahkan majalah berkenaan bahawa Miley telah membuat pembedahan di bahagian berkenaan dan menganggap hasil rawatan itu sangat sempurna sesuai dengan rangka tubuh badan Miley yang kecil.

Peminat Sangka Payudara Palsu Miley Cyrus

Namun, Miley menerusi laman Twitter miliknya menulis bahawa payudaranya itu adalah asli apatah lagi dalam usianya yang semakin meningkat matang, maka tidak hairanlah jika dia memiliki aset semulajadi berkenaan.
Dia juga menulis, agar tidak semua orang boleh menganggap supaya tidak semestinya semua perlu palsu untuk sentiasa kelihatan cantik.

Walaupun Miley menafikan bahawa dia tidak menjalani pembedahan bagi membesarkan payudaranya, namun sepanjangn 2011 beberapa orang selebriti seperti LeAnn Rimes, Nicole Richie dan Farrah Abraham telah menjalani pembedahan bagi mencantikkan payudara mereka. (Sumber: Portal Murai)

Video Persembahan Miley Cyrus Memakai Pakaian Mendedahkan Buah Dada Payudara.


mohdrohaizad.com - Miley Cyrus merupakan artis barat yang sukakan kontroversi, pakaian yang mendedahkan buah dada payudara merupakan perkara biasa buat mereka tetapi di Malaysia artis turut tidak segan silu menayang badan buat tatapan para peminat. Adakah anda sanggup mendedahlan badan di luar seperti artis?

Ulasan