Salma Mentor Sakit Teruk Kena Sihir Buatan Orang

Betul Ke Salma Mentor Sakit Teruk Kena Sihir Buatan Orang Sehingga Kurus Mendadak?

Sekian lama tidak berjumpa, perkara pertama yang terlintas di fikiran kami – betapa kurusnya Salma. Saat ditanya rahsianya, pemenang musim kelima Mentor ini memberitahu, “Saya memang nak kurus tetapi rahsianya bukan diet. Sebab sakit.

“Selepas keluar Mentor, saya selalu sakit, demam panas sampai 40 darjah Celcius. Memang teruk sangat. Saya berubat di hospital. Tetapi seminggu lebih selepas itu, saya demam balik. Itu sebabnya saya kurang aktif.”

Gambar Salma Juara Mentor Kurus Sakit Kena Sihir Buatan Orang
Gambar Salma Juara Mentor Kurus Sakit Kena Sihir Buatan Orang

Adakah Salma rasa ini buatan orang? “Wallahualam. Mudah-mudahan lepas ini takde apa."

Sejak meninggalkan Mentor, Salma masih belum menandatangani kontrak dengan mana-mana syarikat rakaman. Bukannya tiada tawaran tetapi jelasnya, dengan keadaan kesihatannya dia tidak mahu menyusahkan sesiapa. Selepas disahkan dia betul-betul sihat, baru dia akan terima.

Salma Mentor Belum Lagi Terikat Kontrak

Buat masa ini, dia lebih selesa bergerak sendiri. Kebanyakkan tawaran yang diterima lebih kepada persembahan di Sabah. Katanya, sudah cukup untuk menyara diri dan keluarganya jika mendapat dua, tiga show sebulan berbanding kerja lamanya dimana dia hanya mendapat RM400 sebulan.

Tentang perancangan mengeluarkan single baru, kata Salma, dia masih mencari komposer yang sesuai. Antara yang menjadi perhatiannya, Ajai dan Taja. Tambahnya, dia tidak cerewet tentang genre lagu kerana ingin membuktikan dia seorang penyanyi yang versatil. (Sumber: Portal Gua)


Video Youtube Salma Mentor Lagu "Aku Permata".


mohdrohaizad.com - Salma bekas juara Mentor kian menyepi dalam media, rupa-rupanya ada sebab iaitu Salma sakit teruk sehingga berat badannya menjadi kurus. Adakah benar Salma kena sihir buatan orang? Siapa tahu kan?

Ulasan