DEANNA YUSOFF RELA MEMBUJANG?

Kenapa Deanna Yusoff Pilih Untuk Terus Membujang?

Pelakon terkenal, Deanna Yusoff memilih untuk hidup membujang walaupun sudah berusia 45 tahun kerana merasakan keputusan tersebut adalah satu tindakan terbaik untuk dirinya.

 Deanna Yusoff berkata, dia tidak pernah berasa takut untuk mendirikan rumah tangga sebaliknya masih belum bertemu dengan individu yang benar-benar sesuai untuk diangkat menjadi seorang suami.

"Saya seronok dengan kehidupan sekarang. Kerana itulah perkahwinan tidak menjadi keutamaan kepada saya.

"Pilihan ini adalah keputusan sendiri dan bukan kerana kecewa akibat gagal dalam percintaan sebelum ini," ujar Deanna Yusoff kepada mStar Online.

Deanna Yusoff Seksi Hot Artis Malaysia
Deanna Yusoff Seksi Hot Artis Malaysia

Deanna Yusoff ditemui ketika menghadiri majlis pelancaran filem Bola Kampung - The Movie di sini pada Selasa.

Bagaimanapun kata Deanna Yusoff, dia tidak menolak jika suatu hari nanti jodohnya akan tiba dan berharap ia akan kekal selama-lamanya.

"Jika ada jodoh, saya berharap lelaki itu adalah seorang yang menjadi dirinya sendiri, tidak sombong, baik hati dan pemurah bukan sahaja dari segi wang ringgit tetapi sikap serta tanggungjawabnya.

"Buat masa ini hidup saya tidak sunyi kerana dikelilingi oleh rakan-rakan dan keluarga yang banyak mengisi ruang dalam hidup saya," katanya.

Deanna Yusoff Artis Kontroversi
Deanna Yusoff Artis Kontroversi

Dalam perkembangan lain, Deanna Yusoff berkata, dia tidak pernah menghilangkan diri daripada industri hiburan tanah air cuma kelibatnya jarang muncul di media massa menyebabkan ramai tidak menyedari kehadirannya.

Deanna Yusoff memberitahu, sehingga kini dia masih sibuk dengan pelbagai undangan lakonan, nyanyian, menjadi pengacara namun mengakui lebih selektif terhadap tawaran yang diterima terutamanya dalam bidang lakonan.

"Tawaran berlakon memang banyak tetapi kebanyakannya adalah watak yang pernah saya terima sebelum ini sebab itu saya jarang muncul di kaca televisyen," ujar Deanna Yusoff.

Deanna Yusoff Berhenti Berlakon?

Kali terakhir muncul dalam filem Chermin pada tahun 2006, Deanna bagaimanapun berkata, peminat boleh menyaksikan lakonannya dalam drama bersiri Cendana di Astro Prima pada bulan depan.

Selain Chermin, antara filem lakonan Deanna sebelum ini adalah Selubung (1992), Abang 92 (1992) dan Ringgit Kasorrga (1995).

Sementara itu, Deanna Yusoff berkata, selain aktiviti seni, dia juga sibuk menguruskan syarikatnya iaitu Artisanal Asia Sdn Bhd yang menjalankan perniagaan yang diberi nama Grandjean iaitu coklat premium daripada Switzerland.

Syarikat Coklat Deanna Yusoff

Buat masa ini dia hanya menerima tempahan untuk pembelian coklat tersebut secara dalam talian dan membuat penghantaran terus kepada pelanggan.

"Coklat premium dari Switzerland ini adalah antara terbaik dan ia perlu dibawa menaiki kapal terbang jika ada tempahan dibuat oleh pelanggan.

"Setakat ini perniagaan berjalan lancar dan sering mendapat tempahan untuk majlis-majlis korporat atau perkahwinan.

"Saya juga merancang untuk memperluaskan lagi perniagaan ini dengan membawa masuk lebih banyak coklat terbaik daripada sana," ujar Deanna Yusoff. (Sumber: MStar)
Video Adegan Ciuman Mulut Deanna Yusoff 
mohdrohaizad.com - Deanna Yusoff sudah lama menyepi. Adakah anda merindui lakonan Deanna Yusoff? Deanna Yusoff masih cun, pasti ramai lelaki yang akan mencuba nasib, dah tu kaya. Rasanya Deanna Yusoff takkan terus membujang lama-lama. :)

Ulasan