ZAHIDA RAFIK KES SKANDAL MENTERI KABINET

Dituduh Ada Hubungan Sulit Dengan Menteri, Zahida Bertindak

Pelakon Zahida Rafik yang didakwa mempunyai hubungan sulit dengan seorang menteri kabinet akan mengambil tindakan undang-undang terhadap pihak yang membuat tuduhan berhubung isu itu.

 Zahida menerusi laman Twitter miliknya berkata, dia tidak akan berdiam diri dengan perkara itu dan telah pun berunding dengan peguamnya.

Gambar Zahida Rafik Seksi Hot Artis Malaysia

“Saya tidak akan berdiam diri kerana peguam saya sedang dalam perbincangan untuk menyelesaikan masalah itu dan saya serahkan sepenuhnya kepada mereka. Tunggu berita baik,” ujarnya menjawab soalan peminat yang bertanyakan perkara itu di laman Twitter miliknya seperti dilaporkan The Star, Sabtu.

Antara entri yang dibalas Zahida kepada pengikut Twitter.

Zahida Rafik Tweet Isu Skandal Menteri

Sebuah portal dalam talian Rabu lalu melaporkan pemandu Zahida iaitu Noor Azman Azemi telah membuat laporan polis mendakwa pelakon itu telah menerima wang tunai sebanyak RM1.5 juta dari seorang menteri dalam jangka masa empat bulan.

Ketua Wanita, Parti Keadilan Rakyat (PKR), Zuraida Kamaruddin telah mendedahkan laporan polis itu kepada pihak media.

Zahida Rafik Twitter Ambil Tindakan Lawyer

Dalam laporan polis tersebut, Noor Azman mendakwa Zahida telah menerima wang sebanyak RM58,000 pada Oktober tahun lalu, RM112,000 pada November, RM330,000 pada bulan Disember dan RM510,000 pada Januari tahun ini.

Zahida turut membalas setiap entri diterima daripada pengikut Twitter yang menuduhnya menerima bayaran seperti didakwa.

“Kesian bekas pemandu saya, tak ada cara lain nak buat duit, jadi dia buatlah fitnah macam ni. Moga Allah memberi rahmat kepada dia,” kata Zahida. (Sumber: MStar)


Video Zahida Rafik Pakai Botox Untuk Kecantikan
mohdrohaizad.com - Zahida Rafik memang cantik sebab itu tidak hairan dia dikaitkan dengan kes skandal seorang menteri kabinet. Adakah Zahida Rafik terlibat dengan skandal tersebut? Entahlah.. Zahida Rafik menafikannya, bermakna tidak terlibatlah ya.

Ulasan