FASHA SANDHA DILARANG BERLAKON - JEJAI

Jejai Larang Fasha Sandha Berlakon

Aktres Fasha Sandha terpaksa berehat daripada sebarang aktiviti seni buat seketika demi menjaga kandungannya yang kini mencecah hampir sebulan.
Fasha atau nama sebenarnya (Gambar) Nur Fasha Sandha Hassan, 28, berkata keputusan itu diambil sebagai menghormati permintaan suaminya (Gambar) Rizal Ashram Ramli atau Jejai, 36, yang bimbang dengan keadaannya dan kandungan tersebut.
“Kalau diikutkan memang terasa sayang terpaksa tolak banyak tawaran lakonan tetapi kandungan saya adalah keutamaan pada waktu ini.
“Walaupun tidak berlakon, jadual harian saya tetap padat seperti biasa dengan kerja-kerja di Chinta Hair Salon & Beauty dan memenuhi beberapa sesi fotografi.
"Malah, saya akan menemani suami yang terlibat dalam jelajah perlumbaan kereta Lamborghini Blancpain Super Trofeo Asia sepanjang tahun ini,” katanya kepada mStar Online.
Gambar Majlis Persandingan Fasha Sandha dan Jejai
Gambar Majlis Persandingan Fasha Sandha dan Jejai
Ditanya mengenai pengalamannya berbadan dua, Fasha berkata dia belum merasai sebarang perubahan besar atau kesakitan seperti yang dialami wanita mengandung.
“Setakat ini saya rasa seperti tidak mengandung pula kerana tiada perubahan atau perkara pelik yang berlaku.
“Saya masih aktif dan tidak mengalami alahan atau mabuk kehamilan (morning sickness). Semuanya normal saja, malah perut saya pun tidak begitu besar, mungkin kerana masih terlalu awal,” katanya.
Ringkas mengenai majlis resepsi mereka di Tasoh Lake Resort & Retreat, Perlis pada Ahad lalu, Fasha berkata dia dan suami sangat berpuas hati dengan majlis yang diinspirasikan oleh ibunya, Hatijah Teh Man.
Gambar Majlis Resepsi Fasha Sandha dan Jejai Sekeluarga
Gambar Majlis Resepsi Fasha Sandha dan Jejai Sekeluarga
“Alhamdulillah, majlis resepsi itu berjalan dengan lancar dan ringkas seperti yang kami impikan. Lebih istimewa, apabila kami bersanding bertiga bersama bayi dalam kandungan ini.
“Saya dan suami terlalu gembira dan berpuas hati kerana ramai yang datang untuk meraikan kami di kampung halaman saya,” katanya.
Majlis resepsi itu dihadiri kira-kira 2,000 tetamu termasuklah keluarga, sahabat, wakil media dan para peminat daripada kelab “We Love Fasha Sandha.”
Ia turut diserikan dengan kehadiran tetamu kehormat antaranya Menteri Besar Perlis, Datuk Seri Dr Md Isa Sabu dan isteri, Ahli Parlimen Kangar, Datuk Seri Mohd Radzi Sheikh Ahmad dan isteri serta bekas Menteri Besar Perlis Datuk Seri Shahidan Kassim dan isteri.
Fasha dan Jejai bernikah pada 27 April lalu di Hotel Crowne Plaza Mutiara dekat sini dengan mas kahwin sebanyak RM8,888.88. -MstarVIDEO MAJLIS PERKAHWINAN FASHA SANDHA DAN JEJAI

Mohdrohaizad.com - Nampaknya Fasha Sandha telah dilarang oleh Jejai si suaminya untuk terus berlakon. Eloklah tu Fasha.. Teruskanlah dengan bisnes salon-salon tu lagi bagus kan. 

Ulasan