AKSI LUCAH KILAFAIRY DI INSTAGRAM

Hangat Terkini Aksi Lucah Kilafairy Di Instagram?

Blog Hiburan Mohdrohaizad.com digemparkan dengan video aksi lucah Kilafairy terkini di Instagram yang dikatakan menghina bulan Ramadhan. Menurut sebuah portal hiburan, Kilafairy membuat tindakan sedemikian untuk mempromosikan label jenama pakaian yang baru sampai iaitu 'We are Rack' dengan dengan tidak memakai seluar dan hanya berbaju besar di studio.


Gambar Foto Aksi Lucah Kilafairy Terkini Di Instagram

Kontroversi hangat melanda Kilafairy, nampaknya di bulan Ramadhan ini orang semakin sensitif mengenai sesuatu perkara. Jika sebelum ini ada selebriti yang ditegur kerana dikatakan menunjuk-nunjuk dalam beribadat, namun malam tadi Kilafairy pula dilemparkan kata-kata tidak manis di laman Instagramnya.

Perkara itu berpunca apabila pelakon berbibir seksi Kilafairy itu telah berkongsi sebuah video di Instagram dengan cuma memakai baju besar hingga ke paras pangkal peha tanpa berseluar.


KilaFairy Promosi Label 'We Are Rack'

Video itu difahamkan dimuat naik bertujuan untuk mempromosikan label pakaiannya yang diberi nama ‘We Are Rack’ dan ketika itu Kilafairy bersama beberapa orang yang lain sedang mengadakan sesi bergambar di studio.

Video itu bagaimanapun mendapat reaksi negatif daripada kebanyakan pengikut Kilafairy di laman sosial berkenaan kerana beranggapan pelakon itu tidak menghormati bulan puasa.


Kilafairy Tidak Balas Komen Negatif

Namun begitu, anak kepada penyanyi veteran, Rohana Jalil ini langsung tidak memberi tindak balas terhadap komen-komen negatif yang boleh dikatakan menghinanya tetapi sebaliknya hanya mendiamkan diri.

Ada yang beranggapan Kilafairy memakai legging mengikut warna kulit, namun ada juga yang menidakkan perkara itu. Kami pun tak pasti yang mana satu benar, namun anda boleh menonton video tersebut di bawah kalau ada yang masih tertanya-tanya.

Apapun, semoga selepas ini Kilafairy lebih peka dengan sensitiviti masyarakat dan bagi yang menegur pun gunalah cara yang sebaiknya, bukan dengan makian dan cercaan. - OhBulan!

VIDEO KEEK KILAFAIRY SEKSI HOT BERAKSI LUCAH

Mohd Rohaizad sedikit terkejut dengan video terbaru Kilafairy yang memang super seksi hot ketika ini. Kenapa Kilafairy buat aksi lucah sedemikian? Adakah ingin publisiti? Harap-harap Kilafairy janganlah buat begitu lagi ya. Apa cerita cinta Kilafairy dan Hardy Hartono?

Ulasan