BUKU POSTER SUPER HOT AARON AZIZ MEDIA HIBURAN

Buku Poster Super Hot Aaron Aziz Media Hiburan!

Blog Hiburan Mohdrohaizad.com mengucapkan tahniah buat artis popular Aaron Aziz diatas pelancaran buku poster berbentuk biografinya! Bagi para peminat Aaron sudah tentu lama menanti tentang buku yang boleh dibuat koleksi terutamanya artis kesayangan mereka. Pasti menarik kerana gambar foto Aaron Aziz kali ini adalah rare dan tidak pernah anda lihat dalam akhbar mahupun majalah.


Biografi Profile Aaron Aziz Dunia Seni Malaysia

Setelah 10 tahun penglibatan aktor terkenal, (Gambar) Aaron Aziz dalam industri seni tempatan, Kumpulan Media Karangkraf dan Media Hiburan memilih untuk mengiktiraf Aaron Aziz dengan menerbitkan sebuah biografi berbentuk poster.

Buku poster yang diberi nama ‘Buku Poster Super Hot Aaron Aziz Media Hiburan’ tersebut merangkumi koleksi gambar-gambar Aaron Aziz yang bermula sebagai watak pembantu dan seterusnya diangkat sebagai bintang popular oleh peminat-peminat fanatiknya.

“Sejak beberapa drama dan filem Aaron Aziz menjadi fenomena dan berjaya menambat hati penonton, kami mendapat banyak permintaan daripada peminat untuk mengabdikan gambar-gambar Aaron secara eksklusif,” kata Che Meen Tahrin selaku Editor Pengurusan Media Hiburan ketika ditemui di pelancaran buku poster tersebut di Shaftbury Century, Cyberjaya, pada Khamis.


Gambar Esklusif Aaron Aziz Buat Para Peminat

Dipilih sebagai selebriti pertama yang diberikan penghormatan oleh pihak Karangkraf, buku poster Aaron Aziz tersebut dijual pada harga RM 8.90. Gambar-gambar yang dimuatkan dalam buku poster tersebut merupakan gambar ekslusif yang mana tidak pernah disiarkan di majalah sebelum ini.

Bersempena dengan pelancaran buku tersebut, satu majlis berbuka puasa bersama-sama kanak-kanak dari Rumah Kebajikan Baitul Hidayah turut diadakan. Sumbangan bernilai RM6,000 dan hamper turut diberikan kepada rumah kebajikan tersebut. - Portal Gua.

Anda Mahu Mengikuti Aaron Aziz Di Twitter, Instagram dan Keek? Boleh Klik Link Dibawah: 

Twitter Aaron Aziz

Instagram Aaron Aziz

Keek Aaron AzizVIDEO KEEK AARON AZIZ BERSAMA KELUARGA DAN ANAKNYA

+Mohd Rohaizad dan para peminat Aaron Aziz pasti tidak sabar untuk memiliki Buku Poster Super Hot Aaron Aziz ini! Gambar foto yang tersimpan dalam buku poster Aaron Aziz adalah rare dan tidak pernah disiarkan di mana-mana majalah. Bagi yang berminat untuk menyimpan sebagai koleksi memang dialu-alukan.