FOTO ANZALNA - FASHA SANDHA SASARAN LUCAH PEMINAT

Foto Alzalna Nasir & Fasha Sansha Menjadi Sasaran Lucah Peminat Di Instagram

Blog Hiburan Mohdrohaizad.com memetik artikel Ohbulan mengenai isu foto Anzalna Nasir dan Fasha Sandha. Apa yang lucahnya mengenai foto ini? Gambar yang diupload oleh Fasha Sandha melalui akaun Instagramnya sangat menarik apabila penggambaran drama Tentang Hati berjaya disiapkan untuk hari terakhir shooting.


Foto Anzalna - Fasha Sandha - Drama Tentang Hati

Nampaknya sewaktu sedang sibuk menjalani penggambaran drama terbaru yang berjudul Tentang Hati, pelakon dan model terkenal, Fasha Sandha telah sempat memuat naik sekeping foto menerusi laman Instagramnya dengan caption berbunyi :
Fasha Sandha: With beautiful @anzalnanasir88 on the last day of shooting #TentangHati. all the best to u dear! #TentangHati@aliaramly.


Peminat Lelaki Komen Lucah Kepada Fasha Sandha & Anzalna Nasir
Foto itu bagaimanapun telah memberi isu kontroversi dikalangan peminat, terutamanya kaum lelaki apabila ramai antara mereka telah melemparkan kata-kata berunsur lucah dan negatif buat kedua pelakon wanita tersebut. Banyak lagi gambar-gambar ini anda boleh lihat, contohnya gambar adegan Aaron Aziz dan Anzalna, boleh klik link Facebook page dibawah untuk lihat lebih gambar-gambar mengenai drama Tentang Hati.

Bagi yang berminat untuk mengikuti Drama Tentang Hati lakonan hebat Aaron Aziz, Anzalna Nasir, Fasha Sandha dan banyak lagi artis Malaysia yang anda minati, bolehlah klik link facebook dibawah:

Facebook Fan Page Drama Tentang Hati

VIDEO ANZALNA NASIR SEKSI HOT DI GLAMOUR STAILISTA?

Mohd Rohaizad - Mungkin imej seksi hot Anzalna Nasir dan Fasha Sandha membuatkan para peminat lelaki mereka geram sehingga sanggup komen-komen lucah mengenai foto yang diupload melalui akaun Instagram Fasha Sandha. Apa yang penulis boleh nasihatkan ialah janganlah anda komen-komen lucah terhadap gambar / foto sedemikian, jangan terlalu berfikiran kotor dan negatif apa yang anda lihat.

Ulasan