FOTO KEKASIH ABBY ABADI TERKINI - FARHAN!

Gambar Foto Kekasih Abby Abadi Terkini Iaitu Farhan! Bakal Kahwin?

Blog Hiburan Mohdrohaizad.com dikhabarkan mengenai percintaan Abby Abadi dan Farhan! Nampaknya kita akan dapat lihat Abby Abadi berkahwin tetapi bukan dengan Norman Hakim ya. Mungkin jodoh Abby Abadi dengan lelaki lain selepas ini. Jom tengok gambar Abby Abadi dan Farhan, macam mana? Sepadan tak?


Jodoh Abby Abadi - Farhan

Cinta rahsia Allah. Itulah ungkapan (Gambar Artis) Abby Abadi mengenai jodohnya. Terbaru menerusi akaun Instagram, Abby memuat naik beberapa gambar 'misteri' bagi berkongsi kegembiraannya berkenaan berita bahagianya.

Antara gambar yang dimuat naik adalah gambar cincin berbentuk hati dengan status 'Jodoh Rahsia Allah'. Malah dia turut memaklumkan akan mengumumkan 'berita bahagia' sambil mengharapkan doa daripada pengikutnya.

Tidak lama selepas itu, Abby Abadi memuat naik pula gambar kabur seorang lelaki yang sedang memegang bunga dengan status bertulis 'Jeng! Jengggg! Jenggg!!! Taraaaaaa!'. Inikah lelaki yang telah berjaya mencuri hatinya? 


Gosip Hangat: Abby Abadi Serius Hendak Berkahwin

Pada 3 Julai 2013 lalu, Abby ada memuat naik gambar yang telah menimbulkan persoalan dikalangan peminatnya. Gambarnya bersama seorang lelaki bernama Farhan itu turut disertakan dengan 'caption' berikut; 

"Ini pembantu tadbir di #SyuhadaKasihAbadi kita. Farhan namanya, org Kelantan. Janji dah semua kerja dia buleh tolong... bgtau jer.... orite!! Sy minta jaga Sy nnti, ngeee!! hehe.. Status: Nk kahwin sgt dah dgrnyaaa.. huhu... Semoga impian terlaksana."

Jika ini jodoh Abby Abadi, kami mendoakan yang terbaik kepada mereka. Tahniah! - MH Online.


VIDEO ABBY ABADI - CERAMAH SANTAI

Mohd Rohaizad dan para peminat Abby Abadi sentiasa mendoakan yang terbaik dalam mencari jodoh. Yang penting bakal suami Abby Abadi dapat menjaga dirinya dan anak-anaknya. Abby memang seorang wanita yang sabar dan tabah, jika anda perasan, Abby Abadi tidak menaruh dendam mahupun benci kepada Memey iaitu isteri Norman Hakim yang dikatakan perampas suami orang. All the best Abby Abadi dan Farhan!

Ulasan