FOTO NABILA HUDA TIDAK PUASA DI AUCKLAND!

Betul Ke Gambar Foto Nabila Huda Tidak Puasa Di Auckland, New Zealand?

Blog Hiburan Mohdrohaizad.com tengok gambar-gambar yang diupload oleh Nabila Huda dalam akaun Instagramnya. Terkini Nabila Huda berlakon dalam drama yang membuat penggambaran di Auckland, New Zealand. Adakah gambar-gambar yang ditunjuk oleh Nabila Huda itu tidak berpuasa atau sekadar lakonan? Atau Nabila Huda datang bulan, period? Nak juga cuba berfikiran positif di bulan yang mulia ini.


Artis Malaysia Tidak Berpuasa Setiap Ramadhan

Setiap tahun, tak silap kita tak sah kalau tiada cerita atau gosip tentang kononnya ada artis yang tak berpuasa termasuklah ramadhan kali ini. Cuma kali ini, tak tahulah kesahihannya mengenai artis paling sensasi kontroversi iaitu Nabila Huda. Tak mahulah dikatakan cuba memfitnah pula, tetapi kita cuma ingin kongsi apa yang kami dapat tahu, lebih-lebih lagi kita baru sahaja masuk ke ramadhan hari  kedua.

Ceritanya begini, pelakon gempak ini yang kini berada di Auckland, New Zealand nampaknya disangka tidak berpuasa selepas sekeping foto yang dimuat naik ke laman Instagram pagi tadi menunjukkan dia sedang memegang minuman dan sebungkus makanan di siang hari. Malah ada putung rokok jika anda perhati betul-betul.

Kontroversi: Nabila Huda Tunjuk Tidak Berpuasa

Foto yang dimuat naik oleh Nabila Huda itu telah menimbulkan pelbagai kontroversi dan curiga selepas ada beberapa peminat yang memberikan komen negatif di laman Instagram Nabila Huda apabila menyangka pelakon itu tidak berpuasa di sana.

Namun, ada juga yang memberikan komen yang positif apabila membalas komen negatif itu dengan memberitahu gambar itu hanya lakonan sahaja. Yelah, setahu kami, Nabila ke sana pun atas urusan kerja iaitu menjalani penggambaran Drama Jodoh Itu Milik Kita.


Lakonan Nabila Huda Beli Makanan - Hisap Rokok?

Kami pun rasa setuju juga dengan komen postif yang diberikan, mungkin ia hanya lakonan sahaja. Lagipun bukan ada bukti gambar yang Nabila Huda sedang makan atau minum waktu siang hari di sana sejak 2 hari lalu pun kan?

Malah, mungkin juga ada foto-foto itu diambil sebelum bulan puasa kerana tak silap kami, Nabila sudah berada di Aukland sejak 6 hari yang lalu. Maklumlah, Nabila kan antara yang aktif menggunakan laman Instagram.

Jadi, pengajaran yang kita boleh katakan disini, janganlah kita membuat andaian atau berprasangka buruk selagi ianya tidak sahih. - Portal Murai.VIDEO FESYEN NABILA HUDA SEKSI HOT BERANI MATI

Mohd Rohaizad - Bagi penulis dan para peminat industri hiburan, jangan berfikiran negatif selalu. Nabila Huda ini baik sebenarnya. Kalau dia cakap tak puasa memang dia tak puasa. Jadi peminat-peminat Nabila Huda jangan risau, Nabila Huda akan sentiasa hot dan gempak keluar kontroversi selalu buat para peminat setia dia.

Ulasan